Mergi direct la conținut »
Imagine de colecție: Nadiei îi plăcea și fotbalul în copilărie
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Imagine de colecție: Nadiei îi plăcea și fotbalul în copilărie

Imagine de colecție: Nadiei îi plăcea și fotbalul în copilărie

"Eram tare fericită și nu stăteam locului nicio clipă", s-a confesat Nadia Comăneci de mai multe ori. Fetița care sărea din copac în copac, învățând la Onești primele mișcări de gimnastică, avea și o altă pasiune: fotbalul.

De Eduard Apostol,

În copilărie, Nadia Comăneci bătea mingea în curtea școlii alături de alte gimnaste și de prietenele ei.

Vorba uriașului Ghiță Mureșan: „Copiii se pot dezvolta în orice sport practicând și alte discipline, nu doar la ceea ce excelează”.

Pentru a-și arăta afecțiunea față de fotbal, Nadia a oferit fanilor săi din lumea întreagă o fotografie-suvenir cu ea bătând mingea pe maidan în copilărie.

„Zilele mele de fotbal cu colegele de echipă. Iubeam să lovesc mingea!”, a postat „Zeița de la Montreal” pe contul său personal de Instagram.

Mai mult, Nadia își invită fanii să ghicească care dintre fete este ea.

„Urmăritorii” au gustat momentul, iar una dintre cunoștințele legendarei sportive a comentat că juca alături de băieți, în fața blocului. Iar Nadia a completat: „Și noi jucam mixt de multe ori”.

Ulterior, în tinerețea ei, Comăneci a fost văzută la mai multe meciuri de fotbal, ca spectatoare, mai ales că devenise o înfocată suporteră a Universității Craiova.

Close
Închide
  Close