De Ana Hațeg,

Agentul literar al acestuia a dat publicităţii un comunicat în numele familiei în care anunţă că Behn, în vârstă de 47 de ani, „şi-a luat viaţa”.

Familia regală norvegiană a transmis că regele Harald, alături de soţia sa, regina Sonja, a primit cu „multă tristeţe” vestea despre moartea lui Ari Behn.

„Ari a fost timp de mulţi ani o parte importantă a familiei noastre şi avem amintiri dragi şi pline de căldură despre el” se arată într-o declaraţie a Curţii regale norvegiene.

Regele a transmis, de asemenea, condoleanţe părinţilor lui Behn şi rudelor acestuia, scrie Agerpres.

Ari Behn şi prințesa Martha Louise s-au căsătorit în 2002, la un an după logodnă și au avut împreună trei fete: Maud Angelica (16 ani), Leah Isadora (14 ani) şi Emma Tallulah (11 ani). Cei doi au divorțat în 2016.

Martha Louise, în vârstă de 48 ani, este a patra pe linia succesiunii la tronul Norvegiei.

Scriitorul a debutat în 1999 cu o culegere de povestiri intitulată „‘Trist som faen” (Trist ca iadul). Opera sa literară mai cuprinde trei romane şi piese de teatru. Pe lângă activitatea literară, Ari Behn picta.

Ultimul său roman „Inferno”, publicat în 2018, relatează lupta scriitorului cu tulburările de natură mintală.

Citeşte şi:

Am fost de Crăciun într-un centru pentru victimele violenței în familie. Aici ajung femeile doar cu hainele pe ele, copii de mână și coșmaruri care le urmăresc ani buni 

Ministrul Mediului și-a luat un consilier care își dădea singur contracte. A fost dat afară de la muncă pentru că a bătut un coleg

Top filme 2020 | Acestea sunt cele mai așteptate filme de anul viitor. Spielberg, Nolan și Villeneuve scot artileria grea

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”
GSP.RO

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați