De Răzvan Mihalașcu,

Descoperirea macabră a fost făcută sâmbătă după-amiază de angajații Băii Comunale Siret care i-au găsit fără suflare pe Carol și Elena Jebjeneac, la dușuri. Aceștia au observat că soții nu au ieșit de la duș nici după o oră. I-au strigat și, pentru că nu au primit niciun răspuns, au decis să intre pentru a vedea dacă aceștia sunt în regulă, scrie Monitorul de Suceava.

Bărbatul de 82 de ani și soția sa de 76 de ani au fost găsiți prăbușiți la pământ. Angajații Băii Comunale au sunat la 112, însă medicii chemați de urgență nu au mai reușit să-i salveze.

Ca o ironie a sorții, unul dintre membrii echipajului medical care a intervenit la fața locului era chiar fiul celor doi pensionari, precizează Monitorul de Suceava.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Clădirea în care funcționează baia comunală este încălzită cu o centrală pe gaz care ar fi putut avea scăpări. Mai mult, specialiștii Serviciului de Medicină Legală Suceava cred că soții au murit intoxicați cu monoxid de carbon.

În ziua în care a avut loc incidentul, pompierii au făcut măsurători în clădirea Băii Comunale și spun că nu au depistat substanțe periculoase.

Foto: Monitorul de Suceava


Citeşte şi:

Ce i-ar fi spus Emil Constantinescu unui fost ambasador SUA: ”Românii nu sunt ca negroteii voștri”

A luptat la Revoluție, a fugit în Australia și s-a întors să lucreze cu copiii obligați să se prostitueze. Povestea de film a Ianei Matei

Interviu în premieră cu Sophie Ayad, despre viața alături de Ion Țiriac. „Nu regret nimic. Regretele sunt pentru cei care se dau bătuți”

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine