De Adrian Ilie,

”Pentru că, deocamdată, se pare că nu vom avea șansa să vedem o dezbatere cu domnul Iohannis, putem doar să ne imaginăm cum ar fi arătat”, a scris Viorica Dăncilă.

Postării sale îi este alăturat un filmuleț care reunește refuzurile lui Klaus Iohannis de a răspunde unor întrebări din partea jurnaliștilor de la o conferință de presă mai veche.

”Nu cred că vă așteptați să vă răspund la această întrebare”, ”Am mai răspuns la această întrebare acum două minute”, ”Am mai fost întrebat și nici atunci nu am vrut să o comentez”, ”Dacă aveți altă întrebare…” sunt spusele președintelui reunite în montajul publicat de Dăncilă.

Montajul este similar celor care au circulat pe rețelele de socializare după conferința de presă susținută de fostul ministru al Justiției, Florin Iordache, după adoptarea celebrei OUG 13/2017, conferință la care Iordache a repetat exasperant un îndemn adresat jurnaliștilor: ”Altă întrebare!”

Citeşte şi:

Traian Băsescu, despre lipsa unei dezbateri la alegerile prezidențiale: „E nevoie să faci măcar una-două întâlniri în turul doi”

De ce nu vrea Klaus Iohannis dezbatere cu Viorica Dăncilă. Explicațiile președintelui, date pe Facebook

Iohannis refuză dezbaterea cu Dăncilă, dar în 2014 îl acuza pe Facebook pe Victor Ponta că face același lucru. Postarea a fost distribuită acum de președintele PSD

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult