Mergi direct la conținut »
Mesajul Gabrielei Firea, înainte de mitingul PSD: ”Trăim într-o dictatură a minorității care vrea să confiște instituțiile”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Mesajul Gabrielei Firea, înainte de mitingul PSD: ”Trăim într-o dictatură a minorității care vrea să confiște instituțiile”

Mesajul Gabrielei Firea, înainte de mitingul PSD: ”Orice fel de abuz trebuie sanctionat! Dar în special cel de putere!”, a transmis vicepreședintele socia-democrat, sâmbătă, înainte de mitingul din Piața Victoriei, organizat de Putere împotriva ”abuzurilor” statului paralel. ”Trăim într-o dictatură a minorității care vrea să confiște instituțiile”, a mai spus edilul Capitalei.

De Valentina Postelnicu,

”În această seară la oră 20,00 voi fi prezentă la mitingul împotrivă abuzurilor, organizat legal de PSD-ALDE. Orice fel de abuz trebuie sancționat! Dar în special cel de putere. Nimic nu poate fi mai anti-democratic, decât să nu respecți votul românilor! Am câștigat alegerile dar, din prima zi, atât Guvernul cât și autoritățile locale au fost supuse unei campanii de denigrare, defăimare, transmiterea de informații false, manipulare și boicotare a activității. Voința românilor a fost călcată în picioare!”, a scris Firea, într-un mesaj pe Facebook.

Primarul Capitalei spune că ”trăim într-o dictatură a minorității care nu s-a bucurat de votul românilor dar care vrea să confiște instituțiile prin fraudă politică și morală”.

”Prin minciună și presiuni instituționale! Unii mai slăbi au căzut victime sau chiar au pactizat cu grupările ilegitime din instituții. Cine îndrăznește să spună ceva este amenințat! Cine are curajul să se revolte e pus la zid de oameni certați cu legea și plătiți să creeze haos! Spun NU anarhiei! Spun DA democrației și statului de drept, nu de drepți!”, mai spune Firea.

Primarul continuă: ”România este a tuturor românilor! Nu a celor care sunt plătiți să provoace evenimente negative și să nesocotească votul românilor. România este o țara frumoasă pe care mulți au denigrat-o în exterior intenționat, că să ne fie rușine să scoatem capul în lume! Dacă și tu vrei democrație și nu haos și abuz, vino la oră 20, 00, în Piață Victoriei!mocratiei și statului de drept, nu de drepți! România este a tuturor românilor! Nu a celor care sunt plătiți să provoace evenimente negative și să nesocotească votul românilor. România este o țara frumoasă pe care mulți au denigrat-o în exterior intenționat, că să ne fie rușine să scoatem capul în lume! Dacă și tu vrei democrație și nu haos și abuz, vino la oră 20, 00, în Piață Victoriei!”.

Cum a reușit Japonia să controleze epidemia de COVID fără carantină și testare în masă? Reușita este încă studiată de experții de la Tokyo
Recomandări

Cum a reușit Japonia să controleze epidemia de COVID fără carantină și testare în masă? Reușita este încă studiată de experții de la Tokyo

 

Ziua mitingul PSD din Piaţa Victoriei a venit. Sute de mii de oameni din toate colţurile ţării vor ajunge astăzi în Capitală, pentru a lua parte la marele miting împotriva abuzurilor.

În Piaţa Victoriei se vor strânge, potrivit unor estimări 400.000 – 600.000 de oameni, toţi îmbrăcaţi în costume populare sau tricouri/bluze albe, „înarmaţi” cu lanterne. Reporterii şi fotoreporterii Libertatea.ro vor fi astăzi în toate punctele „fierbinţi”, iar pe www.libertatea.ro vom transmite LIVE TEXT de la mitingul PSD din Piaţa Victoriei.

Citește și: VIDEO/ Ce face un primar când i-a plecat jumătate de comună la muncă în străinătate. Interviu cu Anton Anti, primarul din Butea, Iași

Close
Închide
  Close