De Răzvan Mihalașcu,

Flavia Teodosiu, avocata fostului președinte social-democrat, a explicat de ce Liviu Dragnea nu a permit permisie.

„Nu este o solicitare neapărat făcută de cineva. E un drept care se acordă conform legii. Permisia este tocmai prevăzută de lege astfel încât persoanele care se află în privare de libertate să aibă posibilitatea să mențină relațiile cu familia. Problema care s-a pus în ceea ce-l privește pe domnul Dragnea, care lucrează în cadrul penitenciarului, acestuia nu i-a fost acordată permisia, fără o motivare anume”, a declarat avocata Flavia Teodosiu, la Antena 3.

Avocata a menționat că lui Liviu Dragnea i-a fost refuzat dreptul la permisie, cu toate că a primit toate meritele aferente din partea garajului la care lucrează.

Nimeni nu cere ca Liviu Dragnea să fie favorizat în cadrul penitenciarului, dar nici defavorizat.

Flavia Teodosiu, avocata fostului liderului PSD:

Comisia de Acordare a Recompenselor din Penitenciarul Rahova i-a acordat vineri o permisie de 24 de ore, arată Digi 24. Aceasta vine la nici două luni de la ultima sa eliberare de o zi, când ministrul Justiției a trimis control la Rahova pentru că permisia ar fi fost acordată ilegal.

Dragnea a mai avut o zi liberă în octombrie

Dragnea a fost angajat imediat după încarcerare la garajul penitenciarului, astfel ar fi şi obţinut credite suficiente.

Fostul şef al PSD a mai obţinut o zi liberă cadou la finalul lunii octombrie, deşi legea spune clar că acei condamnaţi care sunt cercetaţi în alte dosare penale nu ar avea dreptul la o asemenea recompensă.

În mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive.

Citeşte şi:

Cum a explicat managerul Spitalului din Timișoara situația halucinantă în care un medic a dat examenul de specialitate, deși nu a terminat rezidențiatul

Reacție dură a șefei Casei de Sănătate în cazul medicilor mituiți de companiile pharma: „S-a pervertit actul medical! E timpul ca pacienții să nu fie ai medicilor, ci ai spitalelor”

INTERVIU | Les Knight, omul care vrea dispariția voluntară a omenirii pentru salvarea planetei: „România merge în direcţia corectă – mortalitatea e peste natalitate”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor