De Răzvan Mihalașcu,

Ionuț Gabriel Câmpanu se află de 11 ani în activitatea Ministerului, conform G4Media.

Cine este Bogdan Enescu, noul șef al Jandarmeriei

În vârstă de 46 de ani, colonelul Bogdan Enescu (foto) a fost numit în funcția de inspector șef al Jandarmeriei.

Bogdan Enescu este noul șef al Jandarmeriei / foto: viitorulilfovean.ro

Enescu a absolvit Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, lucrează în Jandarmeria Română de 23 de ani, timp în care a îndeplinit mai multe funcții.

În prezent, are funcţia de inspector şef în cadrul Inspectoratului de Jandarmi a judeţului Ilfov şi nu a avut nicio legătură cu evenimetele din 10 august 2018.

Marcel Vela, ministrul de Interne:

Marcel Vela a precizat că „în ultima lună și jumătate, Jandarmeria nu a prea colaborat cu MAI în ultima lună și jumătate”. De asemenea, ministrul de Interne s-a arătat nemulțumit și de modul de comunicare din Jandarmeria în privința dosarului protestelor din 10 august.

Comunicarea cu Jandarmeria a lăsat de dorit și la desecretizarea convorbirilor radio din 10 august. Evident că nu am pornit discuții despre strategii despre Jandarmerie. De astăzi de când am semnat ordinul, dl Enescu va conduce destinele Jandarmeriei.

Marcel Vela, ministrul de Interne:

Ministrul de Interne a mai menționat că generalul de brigadă Constantin Florea și colonelul Grigore Ciaușescu, care au condus Jandarmeria, se vor întoarce la inspectoratele din care provin.

Citeşte şi:

Ministrul Dezvoltării îl dă pe Cumpănașu pe mâna DNA! „Am plătit 1,4 milioane de lei pentru 10 hârtii. Atât am primit noi”

În corpul de 21 de consilieri, ministrul sănătății Victor Costache are 3 sfătuitori cu probleme penale. Unul dintre ei este un medic trimis în instanță pentru 66 luări de mită

Cum au vrut bulgarii să cumpere jurnaliști români! Și ce siteuri au acceptat un text publicitar de pariuri venit dinspre Sofia fără să-l marcheze cu publicitate

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite