Mergi direct la conținut »
Thomas Markle se gândește să dea în judecată Familia Regală a Marii Britanii pentru a vedea copilul lui Meghan și Harry
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Thomas Markle se gândește să dea în judecată Familia Regală a Marii Britanii pentru a vedea copilul lui Meghan și Harry

Thomas Markle se gândește să dea în judecată Familia Regală a Marii Britanii pentru a vedea copilul lui Meghan și Harry

Tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, face eforturi considerabile pentru a se împăca cu fiica lui, cu scopul de a-și vedea nepotul sau nepoata. În acest context, el se gândește să dea în judecată Familia Regală a Marii Britanii.

Omul, în vârstă de 74 de ani, este disperat să se împace cu fiica lui, arată surse din interiorul Casei Regale Britanice citate de Mirror. El ar fi vorbit despre ”drepturile sale” și cum o să facă parte și el din Familia Regală.

Thomas a avut, în trecut, mai multe încercări pentru a reintra în grațiile fiicei sale, trimițând scrisori la Palatul Kensington și chiar către Episcopul de Caterbury, Justin Welbly, care i-a căsătorit pe Prințul Harry și Meghan Markle, scrie Mirror.

Sursele mai arată că Meghan Markle nici nu dorește să audă de tatăl ei, ceea ce l-a înfuriat pe Thomas Marke.

”Palatul Kensington este conștient de problemele care pot apărea în ceea ce îl privește pe Thomas. El crede că copilul pe care Meghan îl poartă în pântece ar trebui să facă parte din viața lui, precum o s-o facă din viața Prințului Charles”, a declarat o sursă din Casa Regală, care a precizat că Thomas a aflat că Meghan este gravidă de la radio, în timp ce se afla în mașină.

Totodată, mai mulți prieteni de-ai lui Thomas susțin că acesta și-ar dori ca copilul să-i poarte numele.

Meghan Markle nu mai vorbește cu tatăl ei încă de la nunta regală, desfășurată la jumătatea lunii mai, în contextul în care Thomas Markle a înscenat o ședință foto cu paparazzi, în care părea că se uită la fotografii cu fiica lui alături de Prințul Harry.


CITEȘTE ȘI: Povestea impresionantă a româncei care îngrijea bătrâni în Italia pentru a-și ajuta cei opt frați. O întrebare adresată unui străin i-a adus mulți bani


FOTO: HEPTA

Close
Închide
  Close