De Mihai Niculescu,

Paznicul și-a afișat pe Facebook intenția de a demisiona spunând că a scris în atenția locuitorilor orașului și a Ministerului Sănătății. Potrivit Mediafax, omul susține că unii medici se enervează dacă sunt treziți în timpul nopții de bolnavi și jignesc angajații.

Paznicul a făcut public numele unui medic, iar apoi a scris că doctorii dorm și nu vor să fie deranjați când vin bolnavii la urgențe, jignind paznicii pentru că bolnavii fac gălăgie pe holul spitalului în timp ce ei dorm, arată sursa citată.

El cere conducerii spitalului să ia măsuri, susținând că bolnavii suferă din cauza „unor nesimțiți”.

Mesajul postat pe Facebook de paznic a devenit viral în scurt timp.

Pentru Minusteru Sanatati si pentru toti locuitori orasului Deva refuz să m-ai lucrez in acest Spital sectia Urgență…

Posted by Sibisan Costel on Friday, October 11, 2019

Postarea paznicului a strâns sute de aprecieri, iar mulți dintre cei care comentează îl felicită pe acesta: „Dacă ar fi toată lumea ca dumneavoastră, s-ar schimba ceva…păcat că restul tac și acoperă, de teamă să nu își piardă locul de muncă”, „Bravo, felicitări toată stima pt. dumneavoastră, bine că s-a găsit cineva să vorbească, aveți tot respectul meu”, „Felicitări pentru că ai postat, să vadă toată lumea, oricum se știa dar nu recunoștea nimeni”.

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea
Recomandări

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea

 

O altă persoană a comentat că mama sa a murit în spital săptămâna trecută din cauza indiferenței și a nepăsării cadrelor medicale, în condițiile în care un medic dormea, iar alta a scris că a ajuns noaptea la urgență și medicii s-au revoltat pentru că i-a trezit din somn: „mi-au pus o perfuzie în bătaie de joc și m-au trimis acasă tot cum am venit”.

Ce spune directorul spitalului

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva, Lidia Roșca, a declarat că este vorba despre părerea unui paznic.

„Nu cunosc. Noi vom face investigații, că deocamdată nu am date exacte nici de la domnul doctor, o să-i cerem o notă explicativă să vedem ce s-a întâmplat și o să vedem și de la firma de pază ce s-a întâmplat cu angajatul respectiv. Nu este angajatul nostru, e al firmei de pază. Nu știu exact ce s-a întâmplat acolo și ce a fost. O să verific dacă este într-adevăr așa, pentru că, din câte am discutat cu doamna director medical, urgența la noi este suprasolicitată, adică vin foarte mulți pacienți, pentru că nu sunt centre de permanență cum sunt în alte orașe mai mari”, a spus managerul.

Ministerul Sănătății, reacție în cazul doctorului filmat în timp ce operează fără echipament de protecție
Recomandări

Ministerul Sănătății, reacție în cazul doctorului filmat în timp ce operează fără echipament de protecție

 

Directorul spitalului a mai spus că medicul este supraaglomerat și că nu îi poate solicita în aceste condiții să dea declarații, astfel că îl va chestiona săptămâna viitoare.

„O să luăm legătura cu domnul doctor (cel menționat de paznic – n.r.). Din câte am auzit, astăzi era de gardă, la serviciu și când am plecat eu erau deja trei ambulanțe și o ambulanță SMURD, așa că are activitate și, sincer, să iau un medic din activitate să-mi explice ce a vrut să spună un domn, angajat al unei firme de pază, prefer să stea să trateze pacienții. Discutăm zilele următoare, investigăm”, a spus managerul.

Sursa foto: Glasul Hunedoarei

Citeşte şi:

DNA, pe urmele banilor luați de Alexandru Cumpănașu de la Ministerul Culturii. A primit 1 milion de lei pentru trei broșuri copy/paste din Wikipedia și Google

VIDEO | Eugen Teodorovici, comentarii deplasate la adresa unei jurnaliste: „Sunteți liberă diseară? Îmi faceți curte, că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși”

Protest inedit pentru Casa Muhle din Timișoara. Cum au atras atenția autorităților un artist și un ONG că monumentul istoric este o ruină și proprietarul o lasă în paragină

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile
HOROSCOP

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile