Mergi direct la conținut »
Un sibian agăța femei pe rețelele de socializare, iar apoi le jefuia! Acesta a fost arestat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un sibian agăța femei pe rețelele de socializare, iar apoi le jefuia! Acesta a fost arestat

Un sibian agăța femei pe rețelele de socializare, iar apoi le jefuia! Acesta a fost arestat

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Avrig, județul Sibiu, era un hoț cu "maniere". Agăța femei pe rețelele de socializare, le scotea în oraș, dar galanteria lui se termina aici.

După aceea, omul le jefuia fără remușcări, a anunțat oradesibiu.ro. Bărbatul nu se mulțumea doar să le jefuiască pe victimele sale, ci le și amenința să nu cumva să depună plângere.

Acesta a fost reținut și va fi cercetat într-un dosar penal privind săvârșirea mai multor infracțiuni cu violență.

„La data de 18 aprilie a.c., în continuarea cercetărilor desfășurate într-un dosar penal privind săvârșirea mai multor infracțiuni cu violență, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au efectuat o percheziție domiciliară pe raza orașului Avrig. Un bărbat în vârstă de 31 de ani, localnic, a fost reținut”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Le ducea în locuri izolate și acolo le prăda

Bărbatul (M. I. L.)  este bănuit că, în perioada iulie 2018 – martie 2019, prin intermediul rețelelor de socializare, prin mesaje menite să stârnească interesul și să inducă încredere, ar fi stabilit diferite întâlniri cu patru femei, cu vârste cuprinse între 25 – 35 de ani, din municipiul Sibiu, pe raza municipiului, dar și în afara lui, sub pretextul că ar fi manifestat sentimente de afecțiune față de acestea.

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'
Recomandări

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'

Întâlnirile ar fi avut loc în autoturismul bărbatului sau al femeilor, în locuri izolate, unde, sub amenințări cu acte de violență sau chiar agresiune fizică, bărbatul le-ar fi deposedat pe acestea de bunurile pe care le aveau asupra lor, bani și bijuterii.

„La data de 18 aprilie a.c., bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a patru infracțiuni de tâlhărie calificată, a unei infracțiuni de amenințare, a unei infracțiuni de lovire sau alte violențe și a unei infracțiuni de hărțuire. Prejudiciul creat se ridică la suma de 2.010 lei”, mai spun reprezentanții IPJ Sibiu.


Liviu Dragnea, mesaj către premierul Dăncilă: „O felicit pentru modul cum rezistă, sper să nu aibă probleme cu coloana”. Ironii la adresa lui Lazăr: „Sunt puțin mâhnit că a ieșit la pensie”

Close
Închide
  Close