Mergi direct la conținut »
Cum a început idila dintre Julio Iglesias și femeia care îi e alături de 30 de ani. „L-am văzut înconjurat de femei” Galerie foto
6imagini
Entertainment Libertatea > Entertainment

Cum a început idila dintre Julio Iglesias și femeia care îi e alături de 30 de ani. „L-am văzut înconjurat de femei”

Miranda Rijnsburger este femeia care îi stă alături lui Julio Iglesias de trei decenii și care i-a dăruit cinci copii.

De Daria Maria Diaconu,

Povestea de dragoste dintre cântărețul spaniol Julio Iglesias și Miranda Rijnsburger este una specială. Cei doi formează o familie foarte frumoasă și se iubesc la fel ca în prima zi în care s-au cunoscut.

Puțină lume știe cine este Miranda Rijnsburger, cea care îi este alături lui Julio Iglesias de 30 de ani.

Miranda Rijnsburger, astăzi în vârstă de 54 de ani, s-a născut în Olanda.

La vârsta de 19 ani a suferit un teribil accident la schi. „Am fost să schiez pentru prima și ultima oară în viața mea. În prima zi am luat lecții, în a doua m-am aventurat pe o pistă. Am dat peste o denivelare și am căzut. Am simțit o puternică durere la spate. Am avut fractură la coloana vertebrală și la nas. După șase luni mi-am revenit. Am avut noroc”, a povestit Miranda Rijnsburger pentru revista Vanity Fair, citată de cotidianul spaniol El Pais.

Miranda a lucrat ca model. De altfel, pe vremea când era model l-a cunoscut pe celebrul artist iberic Julio Iglesias. Se întâmpla într-o zi de decembrie din 1990, pe aeroportul din Jakarta. Miranda se afla în Indonezia pentru un proiect profesional ca model. Se afla în aeroport când a auzit zarvă mare. Era Julio Iglesias, înconjurat de fani.

Cum a reușit Primăria Sector 1 să ocolească o licitație din bani publici de 54 de milioane de lei
Recomandări
Cum a reușit Primăria Sector 1 să ocolească o licitație din bani publici de 54 de milioane de lei
 

„L-am văzut înconjurat de femei și m-am gândit că probabil una dintre ele era soția lui. S-a apropiat de mine și mi-a propus să mă duc să-l aud cântând în acea seară. Am stat puțin pe gânduri și apoi am acceptat”, și-a amintit partenera de viață a lui Julio Iglesias.

După concert, Julio Iglesias i-a propus să-l însoțească în turneul pe care urma să-l susțină în Kuala Lumpur, Singapore și Tokyo și ea a acceptat. Pe atunci, Julio Iglesias avea 47 de ani, Miranda 25.

În anul 1991, cei doi locuiau deja împreună.

„M-a invitat la concertul de Anul Nou pe care urma să-l susțină în Las Vegas. Ușor-ușor lucrurile s-au legat. La jumătatea anului 1991 m-am mutat în casa lui din Indian Creek”, a mai povestit Miranda Rijnsburger.

18 ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit în Marbella și au împreună cinci moștenitori.

Miranda Rijnsburger a dezvăluit că are o relație foarte bună cu ceilalți copii pe care Julio Iglesias îi are din mariajul cu Isabel Preysler.

Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
Recomandări
Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
 

„Am o relație bună cu ei. Și mă bucură că și copiii noștri au o relație bună cu frații lor”, a declarat partenera de viață a lui Julio Iglesias.

Julio Iglesias, în vârstă de 76 de ani, este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din lume. Spaniolul este artistul latin care a vândut cele mai multe albume din istorie. De-a lungul carierei, Julio Iglesias a fost răsplătit cu discuri de aur și platină și cu numeroase distincții. în anul 1971, cântărețul spaniol s-a căsătorit cu Isabel Preysler, cu care are trei copii: Chabeli Maria Isabela, Julio Jr. și Enrique, ultimii doi alegând să urmeze aceeași carieră ca și tatăl lor. La începutul anilor 90, Julio Iglesias s-a însurat cu Miranda Johanna Maria Rijnsburger, cu care are cinci copii.

FOTO: Hepta, EPA

Close
Închide
  Close