Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV | Doru Octavian Dumitru a vândut aspiratoare cu zâmbetul pe buze
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV | Doru Octavian Dumitru a vândut aspiratoare cu zâmbetul pe buze

EXCLUSIV | Doru Octavian Dumitru a vândut aspiratoare cu zâmbetul pe buze

Stabilit de peste 20 de ani în Canada, Doru Octavian Dumitru îşi păstrează “cartea de muncă” în România, ţara unde- i sunt gustate spectacolele umoristice, principala lui sursă de venit. Însă acasă, la Toronto, nu şi-a dorit mereu să taie frunze la câini.

De Florian Gheorghe, Luana Mare,

Eliminat de concurenţă

Comicul, de profesie inginer (a absolvit Facultatea de Instalaţii), a fost angajat în Toronto la o reţea de magazine specializate în produse electrocasnice.
Acolo, bazându-se pe experienţa lui în comunicare şi pe stilul său gălăgios, prin care se putea face remarcat repede în faţa potenţialilor clienţi, Doru Octavian Dumitru a vândut aspiratoare o bună bucată de vreme. Un job onorabil, cu un salariu fix.
Deşi nu i-a displăcut, experienţa nu a durat foarte mult, pentru că românul s-a simţit depăşit de colegii concurenţi pe vânzări, după cum chiar el s-a destăinuit unor prieteni. Astfel, comicul a mai adăugat o specializare în CV-ul lui.

Corina Chiriac a fost administrator de bloc

Corina Chiriac (foto) are şi ea un CV impresionant. Pentru că banii pe care- i obţinea din concertele pentru diaspora în perioada anilor 90 nu erau suficienţi ca să ducă un trai decent, în cei şase ani cât a trăit în California, SUA, artista s-a angajat, în paralel, administrator de bloc. A mai fost şi reprezentantă a unei firme de cosmetice, dar şi dirijor al unui cor bisericesc.

Close
Închide
  Close