Mergi direct la conținut »
”Dodel” Tănase vrea să-și rezilieze contractul cu retrogradata Sivasspor
Sport Libertatea > Sport

”Dodel” Tănase vrea să-și rezilieze contractul cu retrogradata Sivasspor

Sivasspor, echipa pentru care evoluează Cristi Tănase, nu a reușit să se mențină în prima ligă din Turcia. Ajuns în iarnă, fostul jucător al Stelei nu a adus plusul ce putean însemna salvarea de la retrogradare.

Tănase a evoluat în 14 meciuri în acest retur pentru Sivasspor, dar nu a marcat niciun gol. Deși mai are contract încă doi ani cu Sivasspor, Tănase vrea să plece: el va avea o întâlnire cu șefii clubului și speră să rezilieze contractul pe cale amiabilă, informează digisport.ro.

Cristi Tănase nu se gândește însă la o revenire în Liga 1 și speră să prindă un contract tot într-un campionat extern. De altfel, fotbalistul nici nu se află pe lista de transferuri a Stelei. 

Tănase a plecat de la Steaua în vara anului trecut, după 6 sezoane petrecute în tricoul roș-albaștrilor. Mijlocașul s-a transferat în China la Tianjin Teda, Steaua primind în schimbul său 1 milion de euro. După numai 6 luni petrecute în Asia, acesta a preferat să revină într-un campionat din Europa pentru a putea prinde echipa națională.

În trecut un obișnuit al primei reprezentative, Tănase nu a reușit să-l impresioneze pe Iordănescu pentru a-l lua în lot în cantonamentul din Italia, unde naționala se pregătește pentru Campionatul European.

Close
Închide
  Close