De Mihai Toma,

Până la o poziție oficială în cazul de dopaj, prima mișcare a clubului brașovean a fost punerea pe liber a atacantului canadian Wacey Rabbit, 33 de ani, unul dintre oamenii importanți din echipă.

Rabbit era unul dintre cei mai productivi jucători

  • În cele 19 meciuri jucate în tricoul Coronei în Erste Liga, Rabbit a reușit 22 de puncte, 10 goluri și 12 pase decisive.

Motivele despărțirii nu au fost anunțate de gruparea brașoveană, care a postat un mesaj sec pe Facebook și pe pagina oficială:

”Mulțumim, Wacey Rabbit! Atacantul canadian Wacey Rabbit și clubul CSM Corona Brașov au ajuns la un acord pentru rezilierea amiabilă a contractului”.

Mesaj Corona Brașov Wolves:

Luna trecută, alt canadian își reziliase contractul

Pe 25 noiembrie, clubul de sub Tâmpa reziliase și contractul fundașului canadian Logan Stephenson, 33 de ani, angajament încheiat invocându-se ”motive personale ale jucătorului”.

Reamintim că, până în acest moment, clubul nu a reacționat în nici un fel legat de tratamentul intravenos pe care l-au făcut sportivii de la hochei pe gheață.

La ora redactării acestei știri, formația din Brașov joacă în Erste Liga, campionat comun româno-maghiar, cu Hokkiklub Budapesta.Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații