Mergi direct la conținut »
Apelul public făcut de o mamă după ce fiica ei gravidă a fost ucisă de fostul iubit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Apelul public făcut de o mamă după ce fiica ei gravidă a fost ucisă de fostul iubit

Apelul public făcut de o mamă după ce fiica ei gravidă a fost ucisă de fostul iubit

O femeie a cărei fiică a fost ucisă de un fost iubit abuziv face campanie pentru ca persoanele care comit violențe domestice să fie trecute într-un registru. Samantha Shrewsbury a declarat pentru BBC că dacă exista un sistem similar în anul 2013, fata ei mai era în viață. 

De Andreea Radu,

Jayden Parkinson, 17 ani, era gravidă atunci când fostul ei iubit, Ben Blakeley, 22 de ani, a bătut-o și apoi a strangulat-o. După ce a ucis-o, bărbatul i-a pus trupul tinerei în locul în care era îngropat unchiul lui, potrivit The Sun.

La câțiva ani după crimă, mama tinerei face un apel public ca indivizii care comit violențe domestice să fie trecuți într-un registru ca și cei care comit abuzuri sexuale.

Femeia a descris cum a fost momentul în care a trebuit să identifice trupul fiicei ei. „A fost cel mai îngrozitor lucru din viața mea. M-a frânt. Nu îmi pot scoate imaginea din cap. Nu pot să îmi scot mirosul din nas”, a spus Samantha.

 

Mama tinerei povestește că fiica ei nu i-a spus că iubitul ei o terorizează. După mai multe luni de abuz fizic, ea l-a părăsit pe Ben, dar acesta s-a răzbunat ucigând-o deși era gravidă cu copilul lui.

După moartea copilului ei, Samantha spune că a descoperit că Ben mai avusese în trecut antecedente de violență. Ea spune că ar fi luat măsuri dacă ar fi știut de trecutul lui Ben și poate tragedia ar fi putut fi evitată.


După moartea de meningită a elevei de 18 ani de la „Lazăr”, toată clasa ei a fost trecută preventiv pe antibiotice


 

 

 
 
Close
Închide
  Close