MENIU CAUTĂ
09 Sep. 2009 14:18

Cercetătorii britanici au inventat bermudele anticelulită cu cristale

Distribuie

Cea mai nouă tehnică de remodelare corporală foloseşte cristale bioacti-ve pentru a stimula metabolismul celulelor. Acestea au fost încorporate în ţesătura unor bermude care, pur-tate zilnic cel puţin şase ore, reuşesc să intensifice circulaţia sangvină şi să elimine celulita.

Descoperirea făcută de cercetătorii britanici a fost lansată anul acesta, în luna mai.Microfibra acestor bermude conţine cristale bioactive care, în contact cu pielea, absorb căldura corpului şi o transformă în raze infraroşii. Acestea stimulează metabolismul şi îmbunătăţesc circulaţia sângelui la nivelul pielii, stratul de grăsime fiind topit şi apoi eliminat din organism', explică Loredana Ouatu, manager la firma care distribuie produsele.

Cercetătorii au stabilit că, după 120 de zile de folosire, circumferinţa taliei scade, în medie, cu 11 centimetri şi se pierd 4,4 kilograme. Mai mult, aspectul pielii este vizibil schimbat, în special în zonele predispuse la celulită.4149-181045-elastici.jpg

O pereche costă 150 de lei

Deocamdată, produsul e disponibil doar pe internet, pe www.scalabiofir.ro. Preţul unei perechi de bermude e de 150 de lei. Există variante şi cu corset sau cu pantaloni, în funcţie de zona corpului pe care doriţi să o trataţi', spune managerul firmei.

4149-181047-vrajeala.jpgBermudele anticelulită se curăţă manual, cu orice detergent de rufe şi, cel mai important, ele îşi păstrează proprietăţile terapeutice chiar şi după un an de spălări zilnice.

Pantalonii-saună îţi remodelează silueta

4149-181046-saunap.jpgPe piaţă există mai multe produse care promit să te scape de celulita inestetică. Între acestea, modele de pantaloni care acţionează ca o microsaună, stimulând transpiraţia, sau produse realizate dintr-un material sintetic, special creat pentru a realiza un masaj al zonelor cu probleme. Alte soluţii asemănătoare au la bază cofeina. Impregnată în ţesătura colanţilor, aceasta acţionează direct asupra pielii. Din păcate, produsul trebuie înlocuit periodic, deoarece la spălat efectul terapeutic dispare.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Primăria Capitalei a „abandonat” trei panouri electrice sub Podul Basarab
Comentarii