De Petre Dobrescu,

“Cât de fost nasol la Oscar anul ăsta! A câștigat un film din Coreea de Sud, ce naiba vrea să însemne asta? Avem o grămadă de probleme cu Coreea de Sud, în special de natură comercială, iar noi le dăm premiul pentru cel mai bun film?!”, s-a dezlănțuit președintele american, aflat în campanie electorală pentru un nou mandat la Casa Albă, scrie CNN.

Bong Joon Ho, regizorul filmului ”Parasite”, după gala la care a scris istorie

“Parasite”, despre care regizorul Bong Joon Ho a făcut dezvăluiri surprinzătoare în urmă cu o săptămână, a fost marele câștigător al celei de-a 92-a gale Oscar, luând premii la 4 din cele mai importante categorii – cel mai bun film, cel mai bun film străin, cel mai bun regizor și cel mai bun scenariu original. A scris istorie, pentru că a fost prima oară când un film vorbit în altă limbă decât engleză a fost declarat cel mai bun film.

Iar HBO a anunțat că va face un serial după el.

Scenă din ”Parasite”, filmul premiat cu patru Oscaruri

Trump a recunoscut că nu știe dacă “Parasite” e un film bun, dar și-a exprimat clar preferința pentru clasice.

Care-i bun? Nu știu… «Pe aripile vântului»! Sau «Sunset Blvd.» – avem atât de multe filme bune.

Donald Trump:

“Pe aripile vântului”, din 1939, cu Clark Gable și Vivien Leigh, a luat 8 premii Oscar, iar “Sunset Blvd.”, din 1950, cu William Holden și Gloria Swanson, 3.

Trump l-a luat în colimator și pe Brad Pitt, pentru discursul de la Oscar, în care actorul a făcut trimitere la un episod din anchetarea președintelui pentru abuz de putere în dosarul Ucraina (dosar în care Trump a fost achitat, la începutul lunii).

Brad Pitt a luat Oscarul pentru rol secundar

Nu mi-a plăcut niciodată Brad Pitt. Face pe deșteptul.

Donald Trump:

Fotografii: Hepta

Citeşte şi:

„Parasite” în pădurile României. O familie trăiește într-un grajd și speră că într-o zi își va putea construi o casă doar pentru ea

Situație de urgență în Coreea de Sud după ce numărul de infecții cu coronavirus a explodat în țară

Cine este românul de 23 de ani ucis în atentatul de la Hanau. S-a mutat în Germania să-și trateze mama bolnavă

Maxi Nica (El Rumañol) a cântat la Românii au talent. Mesajul lui de emigrant a adus lacrimi în ochii asistenței

”Mă voi gândi cu recunoștință la aceste doamne curajoase”, a spus alpinistul Horia Colibășanu, după vizionarea Colectiv de la Timișoara

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.