Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Fiica cea mică a Ritei Mureșan este fotomodel doar sub supravegherea tatălui
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV/Fiica cea mică a Ritei Mureșan este fotomodel doar sub supravegherea tatălui

EXCLUSIV/Fiica cea mică a Ritei Mureșan este fotomodel doar sub supravegherea tatălui

Gloria, fiica cea mică a Ritei Mureșan, și-a făcut debutul în lumea modei pe când avea 15 ani, la îndemnul mamei sale. Deși în ultima perioadă, atât Rita, cât și fostul ei soț, Nelu Mureșan au decis ca fiicele lor să se focuseze doar pe studii, i-au permis adolescentei să revină pe podium.

De Denisa Macovei,

Zilele trecute, Gloria Mureșan a defilat în cadrul Romanian Fashion Philosophy, un festival care permite designerilor români să-și expună creațiile. Adolescenta a urcat pe scenă abia după ce creatoarea de modă, Adelina Boie, a cerut permisiunea ambilor părinți. Se pra bine știe că Rita și Nelu au decis ca fetele lor, Gloria și Rebecca, să se axeze momentan doar pe școală. Dat fiind faptul că Rita Mureșan este nașa Adelinei Boie, i-a fost destul de greu să-i refuze propunerea, așa că tânăra a fost „mireasa colecției”. Culmea este că, deși nu a făcut parte din fotomodelele puse la dispoziție de organizatori, o dată ajunsă pe podium, ceilalți designeri participanți i-au cerut să defileze și în creațiile lor.

Fiica cea mică a Ritei Mureșan nu a împlinit încă 18 ani

Cum Gloria nu a împlinit încă 18 ani, iar Rita Mureșan nu era în țară, cel care a ținut-o sub atenta supraveghere a fost nimeni altul decât tatăl ei, omul de afaceri Nelu Mureșan. Bărbatul a urmărit atent defilarea fiicei sale și s-a asigurat că nimeni nu o deranjează cu nimic.

 

 

Close
Închide
  Close