MENIU CAUTĂ
16 Ian. 2008 18:54

Gabriel Torje, cinci ani ‘caine’

Distribuie

Cei doi fotbalisti au costat 2,5 milioane de euro.


Dupa o noapte de negocieri, Dinamo s-a inteles cu Poli Timisoara in privinta transferului lui Gabriel Torje. Tanarul fotbalist a devenit pentru urmatorii cinci ani ‘caine’, banatenii primind doua milioane de euro. Alaturi de Torje, la ‘ros-albi’ va merge si Gueye Mansour.

Torje: „E ‘trenul’ meu”

‘Gata, am semnat. A fost o negociere lunga, dar s-a terminat. M-am gandit foarte bine dupa intalnirea cu suporterii, dar m-am hotarat sa aleg cu mintea, nu cu sufletul. ?n viata nu sunt multe trenuri si daca le ratezi
s-ar putea sa nu le mai prinzi niciodata. Vreau sa fiu un simbol pentru Dinamo’, a spus, ieri, Torje.

‘A fost o tranzactie exclusiv in interesul clubului, pentru ca banii vor intra la Poli. E cea mai serioasa tranzactie din fotbalul romanesc de pana acum’, a precizat si patronul gruparii banatene, Marian Iancu. Torje va fi detinut in coproprietate de Poli si Dinamo. De asemenea, Dinamo l-a achizitionat de la Poli si pe atacantul Gueye Mansour.
Clubul bucurestean a platit pentru senegalez 500.000 de euro, dar exista o clauza conform careia, in cazul in care varful nu va convinge, el sa revina in vara la Timisoara, care va fi nevoita sa returneze banii.


Turcu: „Am luat inima Banatului”


Dupa finalizarea tranzactiei, oficialii dinamovisti radiau de bucurie. ‘Am luat inima Banatului! De acum ne putem gandi din nou la un loc de Liga Campionilor’, a zis Vasile Turcu, unul din actionarii ‘cainilor’. ‘Torje si Mansour vor straluci la Dinamo’, a completat presedintele executiv, Cristi Borcea.

Comentarii