Mergi direct la conținut »
Nu se pot face încasări în toate punctele de trecere a frontierei. Problemele semnalate de CNAIR
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Nu se pot face încasări în toate punctele de trecere a frontierei. Problemele semnalate de CNAIR

Nu se pot face încasări în toate punctele de trecere a frontierei. Problemele semnalate de CNAIR

Comunicațiile de date sunt întrerupte sâmbătă după-amiaza în toate punctele de trecere a frontierei, anunță CNAIR. Nu se pot face încasări deoarece aplicațiile specifice nu pot fi accesate de operatorii de frontieră. 

De Răzvan Mihalașcu,

Anunțul despre problema existentă în toate puncte de trecere a frontierei au fost anunțate de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„CNAIR, împreună cu celelalte autorităţi care gestionează sistemul de date, intervine pentru a remedia situaţia în cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create şi dăm asigurări că această situaţie nu putea fi preîntâmpinată”, se arată într-un comunicat al CNAIR.

Aflați cum CNAIR se războiește cu alte două instituții de stat în cazul unei rute europene care trece printr-un cartier de rudari din Giurgiu. 


Citește și:

Șefa Radio România Reșița a trimis carul radiodifuziunii să-i aducă mobilă din Serbia! Este același manager care l-a ajutat pe primarul condamnat definitiv pentru că a luat mită


 

Close
Închide
  Close