Mergi direct la conținut »
O femeie s-a sinucis după ce a distribuit, din greșeală, un filmuleț erotic cu ea pe un grup de whatsapp al celor de la fabrica în care lucra!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie s-a sinucis după ce a distribuit, din greșeală, un filmuleț erotic cu ea pe un grup de whatsapp al celor de la fabrica în care lucra!

O femeie s-a sinucis după ce a distribuit, din greșeală, un filmuleț erotic cu ea pe un grup de whatsapp al celor de la fabrica în care lucra!

Veronica, o femeie din Spania în vârstă de 32 de ani, mamă a doi copii, a distribuit, din greșeală, pe grupul de whatsapp al colegilor de la muncă, un film erotic cu ea. 

Filmulețul fusese înregistrat în urmă cu cinci ani. Ea a vrut să-l trimită unui prieten care lucra cu ea, dar l-a pus, din eroare, pe grupul colegilor de muncă, a notat abc.es. Acesta a fost distribuit masiv între cei 2.500 de angajați de la fabrica Iveco, din Madrid, unde lucra și Veronica. 

Ea a trimis filmul sâmbătă. Vestea că filmul porno circulă printre angajații Iveco de la Madrid a ajuns curând și la urechile soțului ei. 

„Ea n-a mai suportat presiunea. A știut că nu poate face față nici la muncă, nici acasă. Ea a vrut doar ca lumea să nu mai vorbească despre asta”, a spus Susana, o colegă de-a ei de muncă. Veronica s-a spânzurat după ce a realizat că n-avea cum să oprească bârfa pe acest subiect.


VIDEO | Libertatea prezintă un fenomen înfiorător: în ultimii șapte ani, cel puțin opt copii au murit în fosele septice în România, iar alți cinci au fost la un pas de moarte!

Close
Închide
  Close