Mergi direct la conținut »
Adriana Nedelea LA FIX | Paul Stănescu, despre ferma verișorului său: ”Dacă a încălcat legea, nu mai e verișorul meu”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Adriana Nedelea LA FIX | Paul Stănescu, despre ferma verișorului său: ”Dacă a încălcat legea, nu mai e verișorul meu”

Adriana Nedelea LA FIX | Paul Stănescu, despre ferma verișorului său: ”Dacă a încălcat legea, nu mai e verișorul meu”

Paul Stănescu a declarat la Adriana Nedelea LA FIX că nu știa de ferma verișorului său, iar dacă acesta a greșit, trebuie să plătească. Secretarul general al PSD și-a cerut scuze pentru că a lovit telefonul jurnalistei Valentina Postelnicu, spunând că era ”foarte nervos”. Stănescu a afirmat că nu se vede ca un baron local, ci un om normal, precizând că e pus într-o lumină proastă dacă rudele sale încalcă legea.

De Cristian Anton,

”Îmi cer scuze, am fost foarte nervos pentru că mergeam la o întâlnire și domnișoara putea să mă întrebe civilizat. Mergând pe hol să iei asemenea declarații nu cred că este civilizat nici pentru jurnaliști, nici pentru oamenii politici. Putea să-mi ceară permisiunea. Nu se iau interviuri mergând în mers pe holurile Parlamentului”, a fost declarația lui Paul Stănescu la Adriana Nedelea LA FIX.

”Asta înseamnă civilizație, să ne respectăm toți. Vă mai spun încă o dată, mergeam la o ședință și eram contratimp. Vă mai spun o dată dacă nu m-ați înțeles. Am foarte multe rude, nu le știu pe toate”, a continuat liderul PSD, care a spus despre Veronel Bolbonea că este șeful DSV Olt din 2010, când era la putere PDL.

”Mergeți într-o direcție care mă deranjează enorm”

”Nimeni nu e prieten cu mine dacă nu respectă legea, indiferent dacă e rudă”, a afirmat Stănescu, care a completat însă, despre demersul Libertatea: ”Mergeți într-o direcție care mă deranjează enorm”.

”Fac apel la organele statului să-și facă datoria și cine a greșit să fie pedepsit conform legii”, a mai spus secretarul general al PSD, susținând că nu a mai vorbit cu nepotul său de 2-3 ani, iar cu verișorul de 10 ani.

”E posibil să aibă o fermă, dar nu știu, vă dau cuvântul meu de onoare că nu știu. Am aflat în premieră de la Libertatea”, a continuat Paul Stănescu

Mesajul infirmierei care l-a invitat pe secretarul de stat Raed Arafat să lucreze cu ea a devenit viral. ”Am vrut știe ce facem noi într-un spital și să ne trimită echipament”
Recomandări

Mesajul infirmierei care l-a invitat pe secretarul de stat Raed Arafat să lucreze cu ea a devenit viral. ”Am vrut știe ce facem noi într-un spital și să ne trimită echipament”

 

”Foarte bine că presa investighează, excelent, organele statului trebuie să se autosesizeze și să aplice legea. Să fie pedepsit conform legii, dacă deversează dejecțiile”, a mai declarat senatorul.

”Niciodată nu am încălcat legea. Nu sunt baron. Sunt un om normal, întrebați toată luma din județ, nu am căutat niciodată să fac lucruri care nu sunt normale. Și oamenilor le sfătuiesc să aibă foarte mult curaj, să meargă la organele statului”, susține Paul Stănescu.

”Dacă încalcă legea, rudele mă pun într-o lumină proastă”

Liderul social-democrat a precizat că nu va vorbi cu rudele sale implicate în acest caz: ”Nu voi vorbi cu nepotul meu, să plătească, dacă a încălcat legea nu e nepotul meu. Tatăl lui, dacă a încălcat legea nu e verișorul meu”.

Totodată, Stănescu adaugă faptul că nu-și favorizează rudele, care îl pun într-o lumină proastă dacă încalcă legea: ”Nu mi-am favorizat nepotul, am aflat și eu. Ce era să-i spun ”bă, să nu accepți funcția!”. Dacă încalcă legea, rudele mă pun într-o lumină proastă”.

Cum va funcționa amânarea ratelor: termenul maxim e de nouă luni, nu se percep taxe suplimentare
Recomandări

Cum va funcționa amânarea ratelor: termenul maxim e de nouă luni, nu se percep taxe suplimentare

 

Șeful Gărzii de Mediu: ”Nu mergem să verificăm dacă e rudă cu cineva”

În emisiune a intervenit și Gheorghe Neacșa, șeful Gărzii de Mediu Olt, care a spus că oamenii săi au fost în control la ferma din Curtișoara, dar nu au putut intra pentru că nu era nimeni. L-au sunat apoi pe administrator și au reprogramat controlul pentru mâine, 21 februarie.

”Am primit o sesizare pe 3 februarie, cu privire la câteva aspecte că ar exista anumite nereguli la o fermă, o echipă s-a deplasat la fața locului dar nu a putut să aibă acces pentru că nu era nimeni. Administratorul a spus că este în concediu medical și a fost reprogramat controlul pentru 21 februarie”, a spus Neacșa la Adriana Nedelea LA FIX.

Primăriile din România spală pe jos cu un biocid nerecomandat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care omoară bacterii, dar nu virusuri
Recomandări

Primăriile din România spală pe jos cu un biocid nerecomandat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care omoară bacterii, dar nu virusuri

 

Potrivit acestuia, a existat o singură sesizare cu privire la ferma respectivă, în 2012, când nu s-a constatat însă nicio neregulă.

Gheorghe Neacșa a dat asigurări că, dacă se petrec nereguli la fermă, acestea nu pot fi ascunse până la momentul controlului.

”Dacă sunt fapte foarte grave, nu pot fi ascunse, acele deversări trebuie să se facă în bazine, iar acestea nu pot fi construite în 10 zile. Dacă aceste nereguli există nu se pot mușamaliza într-o săptămână”, a declarat șeful Gărzii de Mediu.

Neacșa a mai spus că nu există vreo influență din partea lui Paul Stănescu asupra activității instituției sale: ”Garda de Mediu nu merge să verifice dacă e rudă cu cineva. Dacă acolo sunt neconformități vor fi date sancțiuni. Vom vedea dacă este așa, vom dispune măsuri și suspendarea activității, conform legii. Rezultatele vin imediat după controlul de mâine”.

Jurnalista Libertatea, surprinsă de reacția lui Paul Stănescu

Jurnalista Valentina Postelnicu, căreia Paul Stănescu i-a lovit telefonul pe holul Parlamentului, s-a arătat suprinsă de reacția secretarului general al PSD, mai ales în condițiile în care acest partid vorbește acum despre reformare.

”M-a surprins această reacție a lui, pentru că este un politician foarte vechi, nu se poate așa ceva”, a spus jurnalista Libertatea la Adriana Nedelea LA FIX.

”Ideea de baron local este văzută chiar de ei, din PSD, ca fiind un lucru negativ”, a precizat Valentina Postelnicu.

Close
Închide
  Close