Pătraru ironizează declarațiile ministrulul educației, Monica Anisie, referitoare la evitarea aglomerației după redeschiderea școlilor.

“Am auzit-o pe doamna ministru zicând că vor trebui evitate aglomerațiile când se reia școala. Mda, că oamenii înainte se aglomerau de plăcere. Moartea lor, să se bage unii-n alții, să-și miroasă transpirațiile. Păi, în orașe oamenii se aglomerează că-și duc copiii la școală. Apoi pleacă la muncă. Iar toți încep la aceeași oră – și școli, și munci – și-așa mai departe, un întreg lanț al slăbiciunilor și-al înghesuielilor și aglomerațiilor”, spune Dragoș Pătraru.

Realizatorul emisiunii “Starea Libertății” vorbește și despre faptul că în școlile din mediul urban este foarte greu să se păstreze regula de distanțare, în condițiile în care sunt clase în care învață și 30 de copii.

“Ar fi varianta să se învețe noaptea. Să creștem o generație de vampiri”, comentează, ironic, Dragoș Pătraru.

Citeşte şi:

Starea Libertății | Dragoș Pătraru critică modul în care politicienii se raportează la diaspora: “E trist că statul îi vede pe cei plecați ca pe unii de care a scăpat”

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, despre violențele din zilele de Paște: „Mai avem puțin și ne apărăm cu bodyguarzii de farmacie”

Starea Libertății. Dragoș Pătraru, despre cum ni s-au schimbat dorințele de Paște „Iată-ne pe toți cu o singură rezoluție: Să fim sănătoși, să nu ne îmbolnăvim”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor