MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 21:31

Încă un accident terifiant lângă Timișoara. S-au răsturnat cu mașina după ce le-au ieșit în cale două căruțe nesemnalizate

Distribuie

Scene șocante la marginea orașului Timișoara. O mașină s-a răsturnat, sâmbătă seara, după ce șoferului i-au ieșit în cale două căruțe nesemnalizate, trase de cai. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de Ambulanță și de Poliție.

Șoferul autoturismului a observat mult prea târziu cele două căruțe semnalizate pe drumul care leagă comuna Sânandrei de drumul național spre Arad. A lovit unul dintre atelaje, la o viteză de aproape 70 de kilometri pe oră, iar mașina s-a răsturnat pe marginea drumului, scrie Opinia Timișoarei.

Atât șoferul, cât și pasagera din dreapta au scăpat fără nicio rană și au cerut să nu fie transportați la spital. Medicii i-au dus la spital pe cei doi căruțași care ar fi mirosit puternic a alcool.

Traficul a fost restricționat în zona în care s-a produs accidentul.

Acesta este al doilea accident rutier produs în nici 48 de ore din cauza unui utilaj sau unui atelaj nesemnalizat. Vineri seara, o fetiță de nouă ani și un bărbat au murit, după ce șoferul mașinii s-a ciocnit violent de un tractor, a ricoșat pe contrasens și apoi s-a izbit violent de un al autoturism la ieșire din localitatea Jebel.

Află cine este șoferul care a omorât o fetiță de 9 ani pentru că făcea live pe Facebook. Contul bărbatului inconștient este plin de clipuri filmate la volan!

sursă foto și video: Opinia Timișoarei


Citește și Comerțul atinge cote…mistice la pelerinajul de Sfânta Parascheva! La ofertă, unguent mânăstiresc, brâu cu psalmi și cruciulițe din aur medical! 


 

Citește mai multe despre Accident și Timișoara pe Libertatea.

Comentarii