Mergi direct la conținut »
Încă un accident terifiant lângă Timișoara. S-au răsturnat cu mașina după ce le-au ieșit în cale două căruțe nesemnalizate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Încă un accident terifiant lângă Timișoara. S-au răsturnat cu mașina după ce le-au ieșit în cale două căruțe nesemnalizate

Încă un accident terifiant lângă Timișoara. S-au răsturnat cu mașina după ce le-au ieșit în cale două căruțe nesemnalizate

Scene șocante la marginea orașului Timișoara. O mașină s-a răsturnat, sâmbătă seara, după ce șoferului i-au ieșit în cale două căruțe nesemnalizate, trase de cai. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de Ambulanță și de Poliție.

Șoferul autoturismului a observat mult prea târziu cele două căruțe semnalizate pe drumul care leagă comuna Sânandrei de drumul național spre Arad. A lovit unul dintre atelaje, la o viteză de aproape 70 de kilometri pe oră, iar mașina s-a răsturnat pe marginea drumului, scrie Opinia Timișoarei.

Atât șoferul, cât și pasagera din dreapta au scăpat fără nicio rană și au cerut să nu fie transportați la spital. Medicii i-au dus la spital pe cei doi căruțași care ar fi mirosit puternic a alcool.

Traficul a fost restricționat în zona în care s-a produs accidentul.

Acesta este al doilea accident rutier produs în nici 48 de ore din cauza unui utilaj sau unui atelaj nesemnalizat. Vineri seara, o fetiță de nouă ani și un bărbat au murit, după ce șoferul mașinii s-a ciocnit violent de un tractor, a ricoșat pe contrasens și apoi s-a izbit violent de un al autoturism la ieșire din localitatea Jebel.

Află cine este șoferul care a omorât o fetiță de 9 ani pentru că făcea live pe Facebook. Contul bărbatului inconștient este plin de clipuri filmate la volan!

sursă foto și video: Opinia Timișoarei


Citește și Comerțul atinge cote…mistice la pelerinajul de Sfânta Parascheva! La ofertă, unguent mânăstiresc, brâu cu psalmi și cruciulițe din aur medical! 


 

Close
Închide
  Close