Luana are 54 de ani și se menține într-o formă de invidiat. Dovada stă în imaginile publicate de aceasta pe contul de socializare.

Cum arată acum Luana, fosta soție a lui Cabral. Are 54 de ani și o siluetă de invidiat

Luana și Cabral au avut o căsnicie solidă, s-au înțeles foarte bine, însă în cele din urmă, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate.

„S-a deschis o altă lume, a trecut dintr-o zonă în care trăia într-una în care zbura și eu, iubindu-l, l-am lăsat. Am suferit, am plâns, au existat gelozii. El a plecat de tot și asta a fost”, a mărturisit Luana atunci când a fost întrebată despre motivul divorțului.

Cum arată acum Luana, fosta soție a lui Cabral. Are 54 de ani și o siluetă de invidiat

În ultimii ani, Luana a apărut tot mai rar în fața camerelor de filmat și și-a concentrate atenția asupra educației fiicei sale și a diferitelor proiecte.

Cabral nu mai are o relație bună cu fosta soție

Recent, Cabral a mărturisit că fiica lui cea mare nu mai vorbește cu el, pe motiv că traversează o perioadă dificilă. Luana a avut prima reacție în urma declarațiilor făcute de fostul soț.

„În luna august o să spun mai multe, când o să plece fata în străinătate, la studii. Acum fata mai are două-trei săptămâni până la Bac, este o perioadă destul de dificilă.

131105334_4202774796433511_8700704908379194964_nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

În loc să se ducă liniștită la examene, copiii o să o întrebe de ce a zis tatăl său, în loc să vorbească despre materii. Copilul vrea să fie un om ca oricare altul, nu își dorește să fie disecat de lume.

Ea ne-a rugat, de la vârsta de 4 anișori, că nu vrea să apară în presă”, a dezvăluit Luana pentru playtech.

De asemenea, ea a anunțat că nici ea și nici fiica nu mai poartă numele Ibacka. „Pe noi toate lucrurile ne afectează, mai ales că ea are Bac-ul acum. Ne dorim să fim lăsate naibii în pace. Fata nu vorbește pentru că nu vorbește, nu vrea ea și are tot dreptul să fie cum vrea ea.

Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka. Mi-am crescut singură copilul până acum.

Că nu vorbește fata cu Cabral, asta este treaba lui, fiecare suferă de ceva. Văd că s-a născut de la nimic un întreg taifun, eu una nu am zis nimic de el ca să îi încurce sarcinile lui”, a mai declarat aceasta pentru aceeași sursă.

Urmărește-ne pe Google News