MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV | Designerul Mihai Albu recunoaşte că e distrus după ce a pus capăt mariajului cu Iulia: «După divorţ am slăbit 8 kilograme!»

Distribuie

La finele lunii martie, Mihai Albu şi, la acea vreme, soţia lui, Iulia, au călcat pragul unui birou notarial pentru a divorţa. Însă singurătatea l-a cam dat gata pe designer. “Mă simt vinovat că am acceptat să divorţez, mai ales că îmi e foarte dor de fetiţa mea, Mikaela. Poate dacă nu semnam eu, nici Iulia nu ar fi semnat. Nu mi-e ruşine să recunosc că undeva, în adâncul sufletului, aş vrea să mă împac cu Iulia, să se întoarcă acasă, să fie lucrurile bine între noi şi să fim iar o familie. Recunosc, de asemenea, că mi-e greu să vin acasă şi să găsesc casa goală. Nu pot să spun că sunt bine, pentru că nu sunt bine şi mă doare. Am slăbit 8 kilograme în câteva zile, nu-mi vine să cred că este atât de greu. Vă spun sincer că regret faptul că am semnat hârtiile de divorţ”, ne-a spus, cu glasul stins, celebrul designer.

Relaţia lor nu mai mergea de un an

Mihai ne-a explicat şi cum s-a ajuns la divorţ. ”Am încercat cât am putut să-mi salvez căsnicia. Deşi erau multe lucruri care mă deranjau, am trecut cu vederea şi am încercat să aplanez conflictele iscate între noi. Dorinţa Iuliei a fost să apară cu orice preţ în presă, eu nu am prea fost de acord, dar pentru a avea linişte am lăsat- o. Din păcate, în ultimul an au fost multe discuţii între noi şi am ajuns de comun acord să ne separăm”, a mărturisit Albu, care a dezvăluit că a ratat un eveniment extrem de important pentru cariera lui chiar în ziua în care a semnat actele la notar: ”Divorţul s-a pronunţat chiar în ziua deschiderii oficiale a unei expoziţii la Leipzig, Germania, unde trebuia să fiu prezent. Însă viaţa personală e mai importantă decât cariera şi nu am mai plecat”.

  • Reduceri BLACK FRIDAY!! Apple iPad mini 16 GB la SUPER pret! Doar ASTAZI la clickshop. Transport gratuit. Profita acum: https://bit.ly/15pmsHe

Suferă că nu îşi mai poate îmbrăţişa fiica

Mihai Albu se declară afectat cel mai mult de faptul că n-o mai are alături pe fiica lui, Mikaela. Asta chiar dacă Iulia şi fetiţa lor locuiesc în aceeaşi clădire cu el, dar în apartamente diferite. ”E atât de greu fără fetiţa mea, care mă aştepta şi îmi sărea în braţe când mă vedea… Aş vrea ca Mikaela să ştie că o iubesc şi că mi-e dor de ea”, ne-a spus Mihai cu durere în suflet. Fetiţa celor doi a venit pe lume în urmă cu doi ani şi jumătate şi a rămas în grija mamei după pronunţarea divorţului.

Mihai o iubește foarte mult pe micuța Mikaela și nu mai poate de dorul ei

E dezamăgit de atitudinea Iuliei

Mihai mai spune că este afectat şi de faptul că fosta lui soţie în loc să îi respecte intimitatea, speculează totul şi creează o ştire din orice discuţie a lor personală. ”Convenisem cu ea să nu facem scandal în presă şi sunt dezamăgit că în fiecare zi mai apare o ştire de scandal, ba cu maşina, ba cu pantofii, ba cu cartelele telefonice. Nu înţeleg de ce face Iulia atâta tărăboi şi scoate la iveală lucruri care nu ne fac cinste. Şi de ce toate ştirile în care apare sunt legate de mine. Dacă vrea să se vadă în ziare, să facă lucruri care nu au legătură cu mine. În felul acesta îşi poate crea un nume al ei, fără a ieşi în faţă cu lucruri care ţin de intimitatea noastră”, a mai spus designerul.

Comentarii