Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Feli Donose și-a emoționat fanii. Ce mesaj le-a transmis celor mai dragi persoane din viața ei

Feli Donose și-a emoționat fanii. Ce mesaj le-a transmis celor mai dragi persoane din viața ei

Feli Donose a reușit să își impresioneze din nou fanii, după ce a publicat pe contul de socializare, o imagine cu cu fiica și mama ei.

De Livia Lixandru,

În fotografie, Nora Luna ține mâna pe pieptul bunicii sale  iar această imagine a emoționat-o pe artistă, care a ținut să împartă momentul cu admiratorii ei.

„M-am gândit să împart cu voi o poză care mă umple de fericire, o poză pe care o sărut cu dragoste și recunoștință mereu, o poză în care e prins un moment pe care nu am să îl uit niciodată.

Așa arată și așa se simt zi de zi momentele de dragoste dintre Nora Luna și cea mai bună prietenă a ei, Buni.
Te iubesc, Susana mea!
Ești lumină, mamă!
Ești sufletul meu! Tu, Nori și Cătă. ❤️” a scris Feli, în dreptul fotografiei cu mama sa și cu fiica ei, Nora Luna. 

Feli Donose și iubitul ei, unul dintre cele mai solide cupluri

Recent, Feli a postat și o imagine în care apare împreună cu Cătălin, tatăl fetiței sale, după ce toată lumea s-a întrebat dacă aceștia mai sunt sau nu împreună.

 „Cătălin e foarte fericit şi împlinit şi nu ratează atunci când simte să-şi deschidă inima…Cătălin e aşa ..carte deschisă”, a spus Feli despre iubitul ei, potrivit Spynews.

Feli Donose a devenit mămică pentru prima oară în luna noiembrie a anului trecut. Artista și-a creștinat fiica în mare secret în vara acestui an.

Close
Închide
  Close