Mergi direct la conținut »
Filme creștine – Top 20 de filme creștine pe care să le vezi anul acesta
Entertainment Libertatea > Entertainment > Filme creștine – Top 20 de filme creștine pe care să le vezi anul acesta

Filme creștine – Top 20 de filme creștine pe care să le vezi anul acesta

Filme crestine – Top 20 de filme crestine pe care să le vezi anul acesta. Cele mai bune filme creștine din toate timpurile au rămas în topul căutărilor pe cele mai înalte poziții datorită numărului mare de vizitatori, dar și încasări.

Dacă v-ați săturat de filme cu supereroi, drame lacrimogene și comedii romantice pline de clișee, atunci e timpul să încercați o nouă categorie de filme, și anume filmele creștine.

Sărbătorile religioase constituie în continuare un motiv pentru ca regizorii de pretutindeni să-şi pună ampreta pe o nouă producţie cinematografică de top.

Inspirate din realitate, filmele creștine pot fi urmărite de întreaga familie pentru că ne oferă speranță în momentele de suferință, ne ajută să vedem miracolele din jurul nostru și să nu ne pierdem nicio clipă credința în Dumnezeu.

Aceste filme crestine nu se demodează niciodată, așa că ți-am pregătit top 20 de filme crestine, din anii 1950 şi până în prezent, pe care să le vezi anul acesta!

Succesul filmelor cu temă creştină din ultimii ani a dus la o renaştere a acestui gen de filme care se fac la Hollywood.

Apreciate sau aspru criticate de public, filmele creștine au atras dintotdeauna atenţia oamenilor. În cinematografe sau în faţa micilor ecrane, cinefilii creştini au trăit, prin intermediul actorilor și al filmelor, patimile şi suferinţele îndurate de Iisus sau de mama sa, Fecioara Maria.

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini
Recomandări

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini

Indiferent de perioada în care au apărut, filmele creștine și-au păstrat autenticitatea și veridicitatea poveștilor peste ani și încă fac parte din categoria celor mai bune filme des vizionate. Dacă vrei să te relaxezi și să te uiți la un film bun, mai jos ți-am făcut topul celor mai bune filme creștine din toate timpurile!

Filme crestine – Top 20 de filme crestine pe care să le vezi anul acesta

1. Filme crestine – The Ten Commandments / Cele zece porunci – anul 1956

Odată cu regizarea lungmetrajului „The Ten Commandments/Cele zece porunci„, regizorul Cecil B. DeMille a reuşit să depăşească entuziasmul creat în jurul filmului mut original, prin ecranizarea peliculei, în 1956.

„The Ten Commandments/Cele zece porunci„ a beneficiat de unul dintre cele mai mari platouri de filmare construite vreodată pentru un film.

Considerat „o epopee a marelui ecran, pelicula lui DeMille a primit şapte nominalizări la Premiile Oscar, din 1965, inclusiv la categoria Cel mai bun film.

Șase orașe chineze au fost închise din cauza epidemiei de coronavirus. La Wuhan, autoritățile vor să ridice un spital în șase zile
Recomandări

Șase orașe chineze au fost închise din cauza epidemiei de coronavirus. La Wuhan, autoritățile vor să ridice un spital în șase zile

Potrivit „Guiness World Records, „Cele zece porunci„ este considerat al şaptelea cel mai bun film al tuturor timpurilor.

Fimul creștin „Cele zece porunci„ relatează povestea vieţii lui Moise, un prinţ egiptean adoptat – interpretat de actorul Charlton Heston -, care întoarce spatele unei vieţi privilegiate şi alege, în schimb, să-şi conducă poporul spre libertate.

Astfel, în încercarea de a opri împlinirea unei profeţii nefaste, faraonul ordonă uciderea tuturor pruncilor evrei. Din distribuţia fimului mai fac parte actorii Yul Brynner, Anne Baxter, Edward G. Robinson şi Yyvone De Carlo.

  • Urmărește trailerul filmului The Ten Commandments/Cele zece porunci

2. Filme crestine – Ben-Hur – anul 1959

Un film creștin excepțional care a fost recompensat cu 11 Premii Oscar, Ben-Hur’ prezintă povestea prințului evreu Judah Ben-Hur, care trăiește în Ierusalim, la începutul secolului I.

Există școli în România în care copiii cer să fie bătuți ca să poată citi mai repede! Mărturiile unui specialist în educație
Recomandări

Există școli în România în care copiii cer să fie bătuți ca să poată citi mai repede! Mărturiile unui specialist în educație

Ben-Hur devine ofițer de comandă al legiunilor romane și se reîntâlnește cu vechiul său prieten, Messala, care a devenit guvernator. Cei doi prieteni se înstrăinează unul de celălalt pe măsură ce constată că părerile lor politice diferă foarte mult.

Ben-Hur’ este considerat un film creștin, deoarece folosește personajul fictiv al lui Judah Ben-Hur drept o metaforă pentru viața lui Isus. Ambii au trăit în aceeași perioadă, au fost evrei în Israelul ocupat de Imperiul Roman, iar viața lor se oglindește reciproc.

  • Urmărește trailerul filmului Ben-Hur

Vezi mai multe filme creștine pe Libertateapentrufemei.ro

Close
Închide
  Close