Mergi direct la conținut »
Iulia Vântur vorbește despre căsătorie. "Nu știu dacă asta e varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iulia Vântur vorbește despre căsătorie. "Nu știu dacă asta e varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc"

Iulia Vântur vorbește despre căsătorie. „Nu știu dacă asta e varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc”

Fosta prezentatoare de televiziune Iulia Vântur a acordat un interviu pentru Antena Stars, în care a făcut dezvăluiri despre viața și cariera ei. Printre altele, vedeta și-a spus foarte clar părerea despre căsătorie.

De Dana Aramă,

Iulia Vântur a revenit în țară zilele acestea. Vedeta a acordat un interviu în cadrul căruia și-a deschis sufletul. Fosta prezentatoare de televiziune a vorbit, printre altele de căsătorie, mărturisin că nu-și dorește foarte mult acest lucru.

„Acum, sincer, nu ştiu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc. Cu siguranţă un copil este un dar de la Dumnezeu. Dacă Dumnezeu consideră că e bine să am un copil, atunci îl primesc cu drag. Însă, în privinţa căsătoriei, nu sunt sigură că mai e ceea ce îmi doresc. Uitându-mă în jurul meu, nu ştiu dacă asta e varianta câştigătoare pentru doi oameni care se iubesc.

Simt că te încorsetează mai mult şi că te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întotdeauna am crezut că oamenii nu au de ce să se schimbe, e doar un act. Dar se întâmplă ceva intern, habar n-am. Dar nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a declarat Iulia Vântur.

Aceasta a dezvăluit și ce proiect are în ceea ce privește cariera, în perioada imediat următoare.

„O să încep un film în care joc rolul principal. Filmul se învârte în jurul personajului meu, e o poveste interesantă cu un mesaj foarte puternic. Schimbă mentalitatea, schimbă tot sistemul. E vorba despre o femeie din Europa care a fost răpită în India, violată… o poveste mai dură, dar adevărată, care îşi găseşte o rezolvare în filmul nostru, ceea ce nu s-a întâmplat şi în viaţa de zi cu zi”, a detaliat vedeta.

 

De câțiva ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o carieră ca model, actriță și cântăreață.  În plan personal, Iulia Vântur a avut o relație cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se spune că ar trăi o poveste de dragoste cu starul bollywoodian Salman Khan.


Citește și:

VIDEO „EU CONTEZ, EU VOTEZ” / Ai de ales: Stai acasă și îi lași pe alții să-ți decidă viitorul. Sau votezi

Close
Închide
  Close