Mergi direct la conținut »
Meniul Irinei Loghin. "Dacă le spun ce mănânc eu, le tai pofta la toți"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Meniul Irinei Loghin. "Dacă le spun ce mănânc eu, le tai pofta la toți"

Meniul Irinei Loghin. „Dacă le spun ce mănânc eu, le tai pofta la toți”

Interpreta de muzică populară Irina Loghin este foarte atentă cu alimentația sa. Artista a dezvăluit în ce constă meniul ei, chiar și când vine vorba de sărbători.

De Dana Aramă,

Irina Loghin are un stil de viață cât se poate de sănătos. Renumita cântăreață de muzică populară nu se abate de la el nici măcar de sărbători.

Artista a dezvăluit în ce constă meniul ei.

„Dacă le spun ce mănânc eu, le tai pofta la toţi. Am renunţat de mult la carne. Îmi place să am foarte multe fructe, dimineaţa tot felul de amestecuri cu sfeclă roşie, cu afine, cu vişine, cu zmeură, pe care mi le-am pregătit din vară.

Nu mă tentează absolut deloc. Sărmăluţele de peşte pe care le fac, cu carne albă… şi mai sunt conservele de ton, doar conserve.

Aşa mă simt bine. Nici mirosul de mici nu mă tentează, când trec pe lângă grătare”, a dezvăluit Irina Loghin la o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.

Citește și: INTERVIU | John Kruzel, expert de fact-checking la PolitiFact, despre manipularea prin media: „Știrile false mizează pe emoții și încearcă să elimine gândirea rațională prin provocare”

 

 

 

Close
Închide
  Close