Marina Voica mărturisea în trecut că trebuie să evite produsele care conțin zahăr și grăsimi. Mâncarea ei preferată este supa de găină cu tăieței, care de altfel, a și ajutat-o să își mențină silueta.
„Mănânc foarte puţin. Am renunţat la pâine şi rareori consum câte o felie pe zi. Cu dulciurile, la fel. Norocul meu e că nu îmi plac. Mai bine îmi dai ceva acru, cum ar fi castraveţi muraţi. Nu am fost niciodată plinuţă. Mănânc îndeosebi supă de găină cu tăieței”, a mărturisit Marina Voica, pentru Click!
Cântăreața este pasionată de sport încă din tinerețe, în special de gimnastică.
„De tânără fac sport, am făcut gimnastică sportivă, în Rusia. Secretul este să începi doar cu câteva genuflexiuni, trebuie însă să ții minte cifra. Faci azi 10, iar de mâine încerci cu 15. Apoi, câteva zile, faci doar 15.
Dacă faci prea multe deodată nu dă rezultat și faci și febră musculară. De la 15, mergi la 20, și, tot așa, crești treptat. Eu, la 86 de ani, încă fac 100 de genuflexiuni pe zi.
Am făcut gimnastică, fac exerciții fizice, mănânc puțin. Dar, ca să vă spun sincer, totul e doar o chestie ce ține de genetică. Eu semăn cu mama, care era slabă, o superbitate de femeie. Și tata era slăbuț. Pe ei îi moștenesc”, a mărturisit artista pentru Impact.
Cum se prepară supa de găină cu tăieței, preferata Marinei Voica
Ingrediente:
– o găină
– o rădăcină de pătrunjel
– o ceapă medie albă
– două felii de rădăcină de țelină groase de circa 2 cm
– 2 morcovi medii
– o rădăcină de păstârnac
– sare
– piper
– pătrunjel
Mod de preparare:
Tăiem găina în bucăți potrivite, după care punem carnea la fiert în 6 l de apă rece și o lingură de sare. Când supa începe să dea în clocot, se adună spuma formată deasupra. Ulterior, adăugăm morcovii, rădăcina de păstârnac și pătrunjel curățate și spălate.
De asemenea, se pun feliile de țelină și ceapa întreagă. Supa se fierbe la foc mic până când carnea ajunge să se pătrundă. Folosim 100 de grame de tăiței și continuăm să fierbem supa pentru câteva minute în plus. La final adăugăm pătrunjel proaspăt tocat și piper măcinat.