Recent, Gabriela a publicat o nouă rețetă în mediul online. Vedeta a preparat șnițele pane, un preparat clasic, dar reinterpretat cu un ingredient-surpriză.

„Fac la repezeală șnițelele astea, dar o să vă arăt și un secret, ca să rămână aluatul ăla pe șnițel. De multe ori ați văzut că se dezlipește aluatul ăla de pe șnițel. E o chestie foarte simplă. Făina este secretul”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

Ingrediente și mod de preparare

Ingrediente:

  • piept de pui
  • ouă
  • ulei
  • făină
  • pesmet simplu
  • pesmet crocant

Mod de preparare:

„Am tăiat astea de pui subțiri-subțiri. Eu nu le bat, că dacă le mai și bați nu mai rămâne nimic din ele. Aștept să se încingă foarte bine tigaia că trebuie să fie încinsă treaba.

503658121_18102444406534334_5327163347840086670_nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Aici e pieptul de pui. Prima dată îl dăm prin făină și în momentul în care îl dăm prin făină, prima dată, se va lipi aluatul ăla pe șnițel și nu se va mai lipi. Îl dăm prima dată prin făină, apoi prin ou și după aceea prin pesmet.

Ce este taxarea inversă la TVA. Cum funcționează și ce avantaje are? Avocat: „Este ca și cum ai scoate hoții de pe conducta de bani”
Recomandări
Ce este taxarea inversă la TVA. Cum funcționează și ce avantaje are? Avocat: „Este ca și cum ai scoate hoții de pe conducta de bani”

Eu îl dau o singură dată, nu îl dau de mai multe ori, că nu vreau să mănânc pesmet.  Ia uite ce aurii și frumușele sunt șnițelele noastre! Le scot pe hârtie”, a explicat vedeta în mediul online, potrivit Click.

Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.