Pentru că vara a început cu seri lungi alături de prieteni şi cu vacanţe care ne provoacă să ne reinventăm stilul şi garderoba, trebuie să fim mereu în tendinţe. Fie că e vorba despre o rochie, despre o cămaşă deosebită sau despre o cravată cu material mai delicat, cu toţii vrem ca materialul să arate la fel de frumos ca atunci când am cumpărat acel lucru şi să-şi păstreze aceeaşi intensitate a culorii.
Şi, pentru că vara suntem mereu în mişcare şi ne dorim să împărtăşim cele mai frumoase momente cu cei dragi, în perioada 18 iunie – 25 septembrie, pentru fiecare maşină de spălat Samsung Eco Bubble achiziţionată poţi intra automat în tragerea la sorţi pentru o tabletă GALAXY Tab 2 7.0 WiFi pe zi.
Astfel, vei putea să surprinzi fotografii pline de detalii vibrante, cu ţinutele tale preferate şi să le împărtăşeşti cu prietenii tăi, oriunde te-ai afla, pentru că tableta GALAXY Tab 2 70 WiFi şi maşina de spălat Eco Bubble te ajută să fii mereu în centrul atenţiei.

O vară fashionable începe cu îngrijirea ţesăturilor

Maşina de spălat Eco Bubble răsfaţă şi cele mai delicate ţesături şi păstrează culorile intense. Tehnologia Eco Bubble a noii maşini de spălat Samsung te ajută să obţii rezultate excelente la spălarea cu apă rece a hainelor. Noua tehnologie transformă detergentul în bule de spumă şi tine hainele în această spumă pentru un anumit timp, potenţându-i efectul de curăţare. În plus, programul „Stain away” este ideal pentru îndepărtarea unei game largi de pete, precum cacao, vin, rosii, ruj, iarbă, atât de frecvente în timplul serilor lungi de vară. Cu ajutorul tehnologiei Eco Bubble, aceste pete vor fi înlăturate eficient in timpul unui singur ciclu de spalare, iar rochiile tale preferate vor fi gata de purtat în cel mai scurt timp.
În plus, motorul Digital Invertor cu care sunt dotate noile modele din gama Samsung Eco Bubble cresc eficienţa şi durata de viaţă a maşinii de spălat, reducând, în acelasi timp consumul de energie. Acest motor performant face totodată posibila şi reducerea nivelului de vibraţii şi a zgomotului pe durata spălării, un lucru important pentru aceia dintre noi care îşi doresc un plus de linişte acasă, în timpul zilelor de vacanţă.
Şi veştile bune nu se opresc aici. O altă caracteristică ce ridica gama de maşini Samsung Eco Bubble la un nou nivel de performanţă este rezistenţa ceramică, dezvoltată special pentru a preveni acumularile de calcar şi a menţine eficienţa energetică pentru mai mult timp.
Cu maşina de spălat Eco Bubble de la Samsung, vara ta va fi mai colorată!

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV
GSP.RO

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații
HOROSCOP

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații