Horoscop 28 martie 2020 – Berbec:

Îți vine inima la loc sau așa ar trebui, dacă vei dori acest lucru. Este de ajuns să te ocupi de casă, de familie, de mediul intim, locul în care îți poți regăsi liniștea.

Horoscop 28 martie 2020 – Taur:

Poți deveni nu doar un exemplu pozitiv ci chiar o sursă de inspirație, dacă vei dori să te lași în voia celor mai frumoase impulsuri pe care ți le aduce ziua de astăzi.

Horoscop 28 martie 2020 – Gemeni:

 Există un fond pozitiv deosebit de puternic de care poți beneficia fără vreun efort special. E de ajuns să fii mai atent la partea bună a oamenilor și situațiilor.

Horoscop 28 martie 2020 – Rac:

Ai șansa unei revigorări ample, cu condiția să lași deoparte orice sursă de stres, oricât de înspăimântătoare ar fi și să alegi gânduri mai optimiste, o abordare mai constructivă.

Horoscop 28 martie 2020 – Leu:

Potențialul pozitiv al acestei zile este exact ceea ce aveai nevoie pentru a te menține pe linia optimismului sau a o alege acum, chiar dacă nu ai prea multe dovezi.

Horoscop 28 martie 2020 – Fecioară:

Astăzi vei deveni mai atent la evoluțiile pozitive care te îndeamnă să îți recuperezi speranța și încrederea că viitorul nu va fi chiar atât de negru. Alegerea îți aparține. 

Cum și-au petrecut ultimele trei luni oamenii care au ajutat societatea să funcționeze în pandemie
Recomandări
Cum și-au petrecut ultimele trei luni oamenii care au ajutat societatea să funcționeze în pandemie
 

Horoscop 28 martie 2020 – Balanță:

Ai ocazia să prinzi din zbor idei bune, abordări mai constructive și gânduri optimiste. Este necesar doar să fii receptiv față de acestea.  

Horoscop 28 martie 2020 – Scorpion:

Un partener de încredere îți oferă ocazia, deosebit de prețioasă, de a-ți redefini anumite temeri și de a le transforma în altceva, mai luminos, mai optimist.

Horoscop 28 martie 2020 – Săgetător:

Vezi viitorul în tonuri luminoase și deși, pentru tine, nu e decât o confirmare a unor speranțe, nu ai de ce să nu te bucuri, cât de mult vrei tu.

Horoscop 28 martie 2020 – Capricorn:

De la cei dragi vin îndemnurile pozitive, cele de care și tu ai nevoie, dacă nu ca să îți regăsești speranța, cel puțin ca să te destinzi puțin mai mult.

Horoscop 28 martie 2020 – Vărsător:

De la cei din familie vin propuneri care te pot ajuta să dai uitării nemulțumirile și să devii mai pozitiv în gândire și atitudine. Este o șansă de care ai nevoie.

Horoscop 28 martie 2020 – Pești:

Apropiații vor să îți arate, în fel și chip, aprecierea lor și pe lângă bucuria unui asemenea lor, va trebui să reții și faptul că ești un exemplu pentru ei, o sursă de inspirație.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 21 – 27 martie 2020. Luna Nouă în Berbec | VIDEO URANISSIMA

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare