Horoscop miercuri 6 februarie 2019 – Berbec:

Ai ocazia să îți lărgești perspectiva, să devii mai generos în evaluarea celor cu care colaborezi, indiferent că sunt membri ai familiei sau colegi.

Horoscop miercuri 6 februarie 2019 – Taur:

Poate fi o zi obositoare, dacă vei insista pe un anumit mod de a face lucrurile sau nu vei renunța la acumulare de supărări care te epuizează.

Horoscop miercuri 6 februarie 2019 – Gemeni:

Ai acces la o viziune mai generoasă asupra unor probleme de muncă și așa vei reuși să ușurezi puțin povara pe care ai ales să o duci pe umeri.

Horoscop miercuri 6 februarie 2019 – Rac:

Este posibil să exagerezi cu evaluările pozitive sau negative, semn al unui dezechilibru. Ai nevoie de echilibru, nu de evaluări sofisticate ale unor situații care nu sunt deloc așa.

Horoscop miercuri 6 februarie 2019 – Leu:

Este necesar să îți organizezi mai bine activitățile astăzi pentru că nu dispui de aceleași resurse și ritmul este puțin mai lent decât cel cu care ești obișnuit.

Horoscop miercuri 6 februarie 2019 – Fecioară:

Te apropii cu mari emoții de persoanele de care crezi că ai neapărată nevoie pentru a reuși într-un proiect. Șanse există, dar este bine să te pregătești temeinic.

Horoscop miercuri 6 februarie 2019 – Balanță:

Ești axat pe muncă și bine faci, dar nu îți face bine să uiți de alte domenii ale vieții tale, chiar dacă sunt problematice, de exemplu relațiile sentimentale.

Horoscop miercuri 6 februarie 2019 – Scorpion:

Ai nevoie de cei dragi, de căldura apropierii de aceștia, dar nu îți exprimi această dorință în vreun fel. Poate speri că își vor da seama singuri, dar șansele sunt mici.

Horoscop miercuri 6 februarie 2019 – Săgetător:

Te ocupi de casă și de familie, poate doar cu gândul, dacă ești prea ocupat cu altceva. Este important să îți canalizezi energia într-o direcție constructivă.

Horoscop miercuri 6 februarie 2019 – Capricorn:

E un moment bun să te consulți cu persoanele apropiate în legătură cu ce ai de gând. Intuiția este la cote înalte, dar trebui să ții cont de ea.

Horoscop miercuri 6 februarie 2019 – Vărsător:

Te atrage, dar te și supără ideea de a câștiga ceva mai bine, semn că e ceva în neregulă, cu care conștiința ta nu poate fi de acord.

Horoscop miercuri 6 februarie 2019 – Pești:

Ești în elementul tău, poate puțin prea empatic și ar trebui să îți creezi un filtru pentru emoțiile altora, mai ales dacă sunt din categoria celor întunecate.

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru săptămâna aceasta

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca
GSP.RO

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă