Horoscop săptămânal Săgetător – 20 – 26 iunie 2020

În ziua de 20 iunie, disponibilitate pentru dialogurile pe teme concrete (afacere, cadru de cooperare, contract). Sectorul relațiilor parteneriale va fi susținut în chip favorabil, pe direcția dialogului și a consultării sau a negocierii, de planeta Venus care, pe26 iunie, va reveni la mișcarea directă, străbătând, în tranzitul ei, zodia Gemenilor, până pe 7 august a. c.

Între 21 iunie, după ora 00:01, și după-amiaza zilei de 23 iunie, peisajul astral va pune un accent pe sectorul relațiilor și inițiativelor menite să le permită să acceseze fonduri, să primească susținere financiară sau să-și adjudece niște bunuri.

Aceste intenții și demersuri vor fi susținute de tranzitul Lunii prin sectorul casei a VIII-a, de impactul Lunii Noi în Rac, din dimineața zilei de 21 iunie, asociate cu o eclipsă de Soare inelară și cu Solstițiul de vară și, în sfârșit, de influența puternică a Soarelui care, la începutul zilei de 21 iunie (ora 00:44), va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita până pe 22 iulie a. c.

Toate acestea vor reprezenta tiparele astrale care le vor permite nativilor să-și apere bunurile și interesele materiale în chip eficient. Între 23 iunie, după ora 15:34, și seara zilei de 25 iunie, abordare riguroasă a unor teme de dialog sau de acțiune care le-ar permite să se afirme, să aibă succes, să se impună într-un domeniu public, profesional, de conștiință ca autorități în domeniu.

Între 25 iunie, după ora 20:05, și 26 iunie, dialoguri cu colaboratorii, efort de a administra și controla activitatea curentă dar cu sacrificiu de sine (de timp, de odihnă, de liniște interioară, de viață de familie). Întreaga săptămână, Săgetătorii se vor confrunta cu stări de enervare care îi vor împinge să reacționeze disproporționat la dorințele, nemulțumirile și observațiile făcute lor de către cei dragi.

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI