Între 7 septembrie, după ora 13:38′, și începutul zilei de 10 septembrie, presiuni din partea familiei sau constrângeri domestice care pot afecta modul de viață cotidian.

Între 10 septembrie, după ora 00:24′, și 12 septembrie, la prânz, disponibilitate spre relaxare și cochetărie, curiozitate artistică sau culturală, inventivitate și fantezie în plan interpretativ cu un plus de susținere pentru cei care se exprimă oral/verbal/vocal. Între 12 septembrie, după ora 12:52′, și 13 septembrie, marcaj intens din partea celor șapte postùri astrale care vor controla axa celor două case ale sănătății.

Dacă stările de spirit fluctuate pot fi trecute cu vederea sau nu le pot tulbura stilul de muncă și viață cotidian, tranzitele prin casa a XII-a pot naște disfuncții abdominale, intestinale, biliare, gastrice sau metabolice. Atenție, spre sfârșitul săptămânii, la dialogurile în care nativii se pot angaja și care ar putea avea consecințe la locul lor de muncă (să li se aducă observații critice de către șefi, în principal, sau de către colegi, secundar).

De asemeni, nu este exclusă varianta ca unii dintre cei născuți în Balanță să comenteze negativ recentele decizii luate la locul lor de muncă ceea ce le poate atrage antipatia. Partea bună, dacă poate fi numită astfel, este și varianta ca niște documente care privesc realitățile cu care aceștia se confruntă la serviciu să iasă la iveală și să pună în lumina adevărului o situație care nu le era clară nativilor, obligându-i să țină cont de ele în viitor.

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci