Mergi direct la conținut »
Marc, obraznic cu arbitrul: ”Să se uite și el la Roma-Lazio!” Rednic, atac la Rădoi: ”Trebuia schimbat!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Marc, obraznic cu arbitrul: ”Să se uite și el la Roma-Lazio!” Rednic, atac la Rădoi: ”Trebuia schimbat!”

Marc, obraznic cu arbitrul: ”Să se uite și el la Roma-Lazio!” Rednic, atac la Rădoi: ”Trebuia schimbat!”

REACȚII DUPĂ DINAMO - CSMS IAȘI 0-0

MIRCEA REDNIC, antrenor Dinamo

”Mă așteptam să ne fie greu. Nu am reușit să ne adaptăm mai repede la jocul lor. Am avut posesie, dar de-a latul terenului. L-am folosit pe Essombe, fiindcă e mai rapid decât «Bizonul», știam că fundașii lor centrali nu sunt rapizi, cu Ciucă și Mihalache. Essombe nu prea a avut mingea, iar când a avut-o, a fost izolat. Despre simulărilor lor… Zici când îi împușca cineva, cădeau imediat. Nu e handbal, volei… Rezultatul este echitabil,. Nu meritam mai mult decât am făcut astăzi. După regulament, la Grahovac dai roșu. În rest, mare lucru nu putem să-i reproșăm arbitrului. Și suporterii trebuie să-și dea seama că pun în pericol obiectivul. Se oprea jocul și pierdeam trei puncte! Normal că Steaua trebuia să schimbe antrenorul. Când nu ai rezultate la Steaua, la Dinamo, se schimbă antrenorul. Filip trebuie să se gândească, mai mult stă decât joacă! Ia prea ușor cartonașe galbene”.

BRANKO GRAHOVAC, portar CSMS Iași:

”Am fost nervos, Rotariu nu a dat mingea unde trebuie. Am greșit. Am făcut un gest neplăcut, mi-am cerut scuze. E un copil bun, talentat. E un punct foarte bun pentru noi. Am avut ocazii mult mai bune decât Dinamo. Îmi pare rău că nu am câștigat toate cele trei puncte. Echipa crește de la meci la meci. Toată lumea la televizor vorbește despre CFR , Craiova, nimeni nu zice nimic despre noi în play-off. Despre scandări? Dacă ai salariu de 1.000 de euro, nimeni nu zice nimic. În Elveția, nu zice nimeni nimic. E din vina sărăciei. Așa e Croația, Bosnia, România…”.

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

ANDREI MARC, fundaș Dinamo:

”Suntem puțin supărați, mâhniți. E greu să-i desfaci. Și eu, când jucam la Ceahlăul și o înfruntam pe Dinamo, faceam la fel. Trăgeam de tiomp… Arbitrul a oprit prea repede meciul. Să se uite și el la Roma – Lazio. Nici nu apucase să se anunțe de la stație, să fie avertizați suporterii, că l-au și oprit!”.

NICOLO NAPOLI, antrenor CSMS IAȘI:

”Sunt mulțumti de cum am jucat. A fost întrerupere a jocului pentru rasism. Am jucat foarte bine. Am meritat un punct, puteam câștiga meciul. Arbitrul putea avea puțină răbdare, dar așa a decis el. Rămânem cu picioarele pe pământ, pentru play-off. Avem meci cu Astra, liderul, etapa viitoare… Încercăm să adunăm puncte, pentru clasament. Steaua? A venit Reghecampf, Becali o să-i cumpere jucători, că n-o să rămână cu lotul ăsta”.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close