MENIU CAUTĂ
07 Aug. 2012 19:12 , de Geo Berciu

DEVASTATOR! CĂTĂLINA PONOR PLÂNGE ÎN HOHOTE! Dezamăgită de oamenii în care avea încredere oarbă

Distribuie

La Dolce TV a apărut prima reacţie emoţională în declaraţiile sale, ea spunînd: „După sol, mi-aş fi dorit să primesc şi nişte felicitări din partea antrenorilor (n.r. – Mariana Bitang şi Octavian Bellu), dar asta este. Mulţumesc familiei şi prietenilor care au fost alături de mine”, a spus Ponor, cu ochii în lacrimi. „O să mă retrag din sport, dar mă retrag fără regrete pentru că am făcut tot ce am putut să fac în acest sport și am adus medalii României”.

Cătălina Ponor a obţinut, marţi, la sol, medalia de argint, a noua pentru România la actuala ediţie a JO. Tot marţi, Cătălina Ponor a fost la un pas de a mai câştiga o medalie la bârnă, pe lângă argintul de la sol, dar în cele din urmă a fost a patra, după ce arbitrii au acceptat contestaţia făcută de antrenorul sportivei Alexandra Raisman, românul Mihai Breştean, acordându-i americancei o notă egală cu a româncei, dar cu o dificultate a exerciţiului mai mare.
Cătălina Ponor, cu ochii în lacrimi, a evitat să dea declaraţii pentru presa română după finala de la sol. Pentru site-ul organizatorilor, ea a declarat în engleză: ”A fost şi bine, dar a fost şi dezamăgitor. Bârna a fost dezamăgitoare. Aş fi putut face mai mult, dar am simţit presiunea şi am fost nervoasă”.
Captură foto: Dolce Sport
Citeşte şi: INCREDIBIL! CINE E ÎN SPATELE TRAGEDIEI! De ce A PIERDUT Ponor BRONZUL la bârnă  

Comentarii