De Ciprian Iana,

Singura sportivă din Iran medaliată la Jocurile Olimpice, medalie de bronz la tawkwondo la JO 2016 de la Rio de Janeiro, a anunțat pe Instagram că s-a stabilit în Europa.

Asta pentru că s-a săturat să execute orbește ceea ce i se ordonă, repetând ”mecanic” tot ceea ce i se impunea să spună în public.

“Să încep cu salut, la revedere sau condoleanţe? Salut, popor asuprit al Iranului, la revedere, popor nobil al Iranului, condoleanţe vouă, oamenilor care sunteţi mereu în doliu”, a notat Kimia Alizadeh pe Instagram.

Aceasta a dezvăluit că nu are nici o ”ofertă tentantă” din Europa, dar că a părăsit Iranul, acceptând durerea și greutățile dorului de casă pentru că ”nu am mai vrut să fiu parte a ipocriziei, minciunilor, nedreptăţii şi linguşirilor”.

“Sunt doar una din milioanele de femei asuprite cu care ei s-au jucat mulţi ani… am purtat ce mi-au spus să port şi am repetat ce mi-au ordonat. Am repetat fiecare propoziţie pe care mi-au ordonat să o spun. Niciuna dintre noi nu contează pentru ei, suntem doar nişte unelte”, a mai notat Kimia Alizadeh pe Instagram.

Citeşte şi:

Înfofoliți, de ziua fără pantaloni la metrou. Doar o fată a venit echipată pentru eveniment, la București

Incident șocant la Galați: fetiță bătută și dată afară să moară de frig de propriul părinte: „Nu vreau cu mama”

Anul școlar va începe la 14 septembrie. De ce a refuzat ministrul Educației cererea Consiliului Elevilor

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism