MENIU CAUTĂ

Starul NBA Russell Westbrook, implicat într-un scandal cu un spectator. ”Îngenunchează, așa cum ești obișnuit” versus „O să vă termin și pe tine, și pe soția ta” | VIDEO

Distribuie

Russell Westbrook, point guardul lui Oklahoma City Thunder și cel mai bun baschetbalist din NBA în 2017, a avut un schimb de replici dure cu un suporter al lui Utah Jazz, în timpul meciului dintre cele două echipe disputat luni seară și câștigat de echipa lui cu scorul de 98-89.

Russell Westbrook susține că a ripostat, după ce spectatorul i-a strigat „îngenunchează, așa cum ești obișnuit”. Presa și sportivul au sugerat că îndemnul suporterului lui Utah Jazz ar avea conotații rasiste, făcând referire la faptul că, în trecut, oamenii de culoare au fost folosiți ca sclavi în SUA.

„O să vă termin și pe tine, și pe soția ta. Jur pe Dumnezeu!”, a fost replica baschetbalistului, care ulterior și-a justificat ieșirea nervoasă. „A fost ceva ce trebuia făcut. Trebuie să existe consecințe pentru oamenii care vin la meciuri și își permit să spună și să facă orice. Nu cred că este corect față de jucători. Aș face-o din nou, fără ezitare, deoarece sunt determinat să mă apăr pe mine și să-i apăr pe cei dragi mie. Cât despre afirmația că o să-i termin și nevasta, n-am ridicat niciodată mâna asupra unei femei și nu am fost implicat într-un asemenea scandal, dar m-a deranjat că femeia respectivă a repetat ceea ce spusese soțul ei. Pe internet a fost postat doar sfârșitul altercației, dar vă asigur că începutul ei a fost mult mai important”, a explicat Russell Westbrook.

Shane Kissel, fanul lui Utah Jazz care l-ar fi agresat verbal pe sportiv, a prezentat o cu totul altă versiune a incidentului: „Nu i-am adresat nici un cuvânt urât, iar soția mea n-a deschis gura. La început chiar am gândit ceva de genul «Wow, vorbesc cu Westbrook, unul dintre cei mai buni jucători». Din păcate, este și unul dintre cei mai lipsiți de clasă”.

Poate te interesează și Lui Hagi i-a sărit muștarul: ”Respectați-ne”! Ce ar face, dacă ar fi președintele României

Comentarii