Mergi direct la conținut »
Un fost mare portar evaluează șansele goalkeeperilor tricolori pentru Euro 2016
Sport Libertatea > Sport

Un fost mare portar evaluează șansele goalkeeperilor tricolori pentru Euro 2016

Dumitru Moraru, antrenorul responsabil cu pregătirea portarilor de la echipa națională a României, a făcut o scurtă radiografie pentru frf.ro a celor șase goalkeeperi care candidează pentru cele trei locuri din lotul pentru Euro 2016. 

Ciprian Tătărușanu: ”Portar foarte bun pentru Europa, nu doar pentru România. Greșește foarte rar, are tehnică foarte bună, un joc bun de picior”.

Costel Pantilimon: ”Nu cred că e mare diferență de stil între el și Tătărușanu, ține de inspirația selecționerului să aleagă pentru fiecare meci”.

Silviu Lung jr.: ”Este pe merit al treilea portar al naționalei, cred că e cel mai bun din Liga 1, peste toți portarii străini din campionat”.

Cristian Bălgrădean: ”Dacă va apăra constant, cred că se va lupta cu Silviu pentru al treilea loc de portar în lotul pentru Euro 2016”.

Florin Niță: ”La ce investiții văd că face Steaua acum pentru grupa din Liga Campionilor, Niță și Cojocaru sunt sub ce țintește Steaua. Niță e un portar ok pentru Liga 1, iar Cojocaru e prea tânăr”.

Alexandru Buzbuchi: ”Are perspectivă, îl știu și de la lotul de juniori, sigur va deveni titular la Viitorul din sezonul următor”.

Close
Închide
  Close