Mergi direct la conținut »
Un fost mare portar evaluează șansele goalkeeperilor tricolori pentru Euro 2016
Sport Libertatea > Sport > Un fost mare portar evaluează șansele goalkeeperilor tricolori pentru Euro 2016

Un fost mare portar evaluează șansele goalkeeperilor tricolori pentru Euro 2016

Dumitru Moraru, antrenorul responsabil cu pregătirea portarilor de la echipa națională a României, a făcut o scurtă radiografie pentru frf.ro a celor șase goalkeeperi care candidează pentru cele trei locuri din lotul pentru Euro 2016. 

Ciprian Tătărușanu: ”Portar foarte bun pentru Europa, nu doar pentru România. Greșește foarte rar, are tehnică foarte bună, un joc bun de picior”.

Costel Pantilimon: ”Nu cred că e mare diferență de stil între el și Tătărușanu, ține de inspirația selecționerului să aleagă pentru fiecare meci”.

Silviu Lung jr.: ”Este pe merit al treilea portar al naționalei, cred că e cel mai bun din Liga 1, peste toți portarii străini din campionat”.

Cristian Bălgrădean: ”Dacă va apăra constant, cred că se va lupta cu Silviu pentru al treilea loc de portar în lotul pentru Euro 2016”.

Florin Niță: ”La ce investiții văd că face Steaua acum pentru grupa din Liga Campionilor, Niță și Cojocaru sunt sub ce țintește Steaua. Niță e un portar ok pentru Liga 1, iar Cojocaru e prea tânăr”.

Alexandru Buzbuchi: ”Are perspectivă, îl știu și de la lotul de juniori, sigur va deveni titular la Viitorul din sezonul următor”.

Close
Închide
  Close