Mergi direct la conținut »
China critică atacul aliațior asupra Siriei

China critică atacul aliațior asupra Siriei. Beijingul consideră că atacul desfășurat de Statele Unite, Marea Britanie și Franța împotriva Siriei reprezintă o încălcare a normelor de drept internațional și îndeamnă toate părțile implicate să inițieze un dialog, declară Ministerul de Externe al Chinei.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Chinei, Hua Chunying, a spus că Beijingul se opune utilizării forței pe arena internațională și a adăugat că orice acțiune militară efectuată fără acordul Consiliului de Securitate al ONU încalcă principiile de bază ale dreptului internațional, scrie RT.com.


 

Șeful NATO susține atacul din Siria: “Cei vinovați trebuie trași la răspundere”

VIDEO / Theresa May: Atacul din Siria nu este o tentativă de a schimba regimul de la Damasc

Reacţii internaţionale după ce SUA, Franţa şi Marea Britanie au bombardat Siria

ANALIZĂ – Ce putere de luptă au SUA, Franța și Marea Britanie în zona Siriei

VIDEO/ Primele imagini cu Bashar Al-Assad, după ce SUA au bombardat Siria

Siria a fost lovită de peste 100 de rachete. Damascul susține că a doborât majoritatea rachetelor

VIDEO | Cum s-a desfășurat atacul din Siria. Bombardamentele au durat o oră

Vladimir Putin convoacă o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU, după atacul din Siria


Informația vine în contextul în care SUA, Franța și Marea Britanie au lansat atacuri către mai multe ținte guvernamentale din Siria, după atacul din orașul Douma.

Mai multe înregistrări de pe rețelele sociale arată bombardamentele din capitala Damasc și orașul Homs, atacurile stânind reacții dure din partea Rusiei. De asemenea, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a convocat o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU pentru a discuta problema intervenției aliaților.


#salvatipipera/Cum întorc metrourile la stația Pipera. ”Minim posibil este undeva între trei şi patru minute. Mai jos de atât…-VIDEO

FOTO: EPA

Close
Închide
  Close