De Ciprian Iana,

La ieșirea de la această întrevedere, Dan Barna a precizat: ”A fost o discuţie destul de sintetică legată de acest subiect. Lucrurile sunt în logica decisă de Curtea Constituţională şi de preşedinte în consultările pe care le-am avut, respectiv aceea de a încerca constituirea unei majorităţi care să scoată România din această criză politică”.

Întrebat dacă va vota guvernul Florin Cîțu, Dan Barna a spus: ” Voi discuta cu colegii mei. Nu există un vot în alb în ceea ce priveşte temele din punctul nostru de vedere. O să vedem care este şi performanţa în Parlament a miniştrilor şi vom lua o decizie”.

Liderul USR s-a arătat surprins de faptul că, în cadrul întâlnirii, nu i s-a solicitat sprijinul pentru a vota noul guvern.

“A fost cumva interesantă poziţionarea în cadrul acestei discuţii pentru că nu a existat o solicitare într-un fel sau altul de a vota sau de a nu vota acest guvern. Suntem doar în logica constituţională în care trebuie îndeplinite procedurile parlamentare necesare. Repet şi e cumva surprinzător, nu a existat o solicitare expresă legată de vot”.

Citeşte şi:

LIVE UPDATE – Coronavirus în Europa | 164 de decese în Marea Britanie

Vaccinarea nu va fi obligatorie, consilierea celor care o refuză, da. Ce amenzi riscă părinții care nu merg la consiliere

Noi efecte ale coronavirusului: Primul faliment al unui operator de croaziere

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați