Mergi direct la conținut »
Edward Snowden: ”Facebook își câștigă banii din vâzarea de detalii intime”
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Edward Snowden: ”Facebook își câștigă banii din vâzarea de detalii intime”

Edward Snowden: ”Facebook își câștigă banii din vâzarea de detalii intime”. Edward Snowden, fost angajat al NSA, atacă compania Facebook printr-un mesaj pe Twitter, a atacat compania Facebook printr-un mesaj pe Twitter, după ce gigantul a suspendat pagina companiei Cambridge Analytica.

Firma menționată anterior este specializată în analiza de date. Ea a lucrat pentru campania pro-Brexit, dar și pentru campania prezidențială a lui Donald Trump, arată știrileprotv.ro.

”Facebook își câștigă banii din exploatarea și vânzarea de detalii intime despre viețile private a milioane de oameni, nu doar detaliile pe care le postezi voluntar. Aceștia nu sunt victime, sunt complici”, a arătat Snowden pe Twitter.

Săptămna trecută, Facebook a anunțat că a suspendat și pagina companiei mamă a Cambridge Analytica, Strategic Communication Laboratories (SCL), după ce a primit raporate care arată că cele două companii nu au șters informațiile despre utilizatorii de Facebook.

Snowden, pe care Elveția a refuzat în 2014 să-l extrădeze, este inculpat în SUA pentru spionaj şi furt de documente care aparţin statului, infracţiuni pasibile de o pedeapsă de 30 de ani de închisoare.


Medicul Constantin Stan a cucerit-o pe Andreea Berecleanu cu o bijuterie de la antichități: “Este inelul pe care îl iubesc cel mai mult!”

FOTO: EPA

Close
Închide
  Close