De Madalina Ciodaru Burada,

La aproximativ o oră după ce preşedintele Traian Băsescu a părăsit casa familiei Cioabă, acolo a ajuns senatorul PDL de Sibiu Ion Ariton, care a venit cu două coroane, potrivit Mediafax.
Senatorul Ariton a spus că regretă decesul lui Florin Cioabă, care a însemnat foarte mult nu numai pentru etnia romă, şi că a venit pentru a depune o coroană în numele său şi al Elenei Băsescu.
Întrebat dacă fiica preşedintelui Traian Băsescu va veni la înmormântarea lui Florin Cioabă, Ion Ariton a spus că nu are cunoştinţă de acest fapt. Potrivit unei rude a lui Florin Cioabă, coroanele din partea lui Traian Băsescu şi din partea Elenei Băsescu au fost depuse în casă, în salonul unde este aşezat trupul neînsufleţit al lui Cioabă.
Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, miercuri după-amiază, cu elicopterul pe Aeroportul din Sibiu, de unde a plecat cu o maşină spre casa familiei Cioabă, aflată pe Şoseaua Alba Iulia.
Şeful statului a fost primit cu urale de către rudele şi vecinii familiei Cioabă, care i-au spus: „Să ne trăiţi, domnule preşedinte, vă mulţumim pentru tot”. Ulterior, şeful statului a intrat în salonul de oaspeţi al familiei Cioabă, acolo unde este depus sicriul cu trupul lui Florin Cioabă. Preşedintele a dus la locuinţa familiei Cioabă o coroană de garoafe roşii cu mesajul „Sincere regrete. Preşedintele Traian Băsescu”. Şeful statului a ieşit din locuinţa familiei Cioabă după aproximativ 15 minute de la sosire. Întrebat de jurnalişti pentru ce a venit şi ce mesaj a transmis familiei Cioabă, preşedintele a spus: „N-aş vrea să fac nicio declaraţie”.
Autointitulatul rege al romilor Florin Cioabă a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge.
Trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă a fost adus, marţi seară, în România, cu o cursă de linie care a aterizat pe Aeroportul „Henri Coandă”, iar de acolo sicriul a fost transportat cu o maşină la Sibiu, unde a ajuns în jurul orei 04.40.
Florin Cioabă va fi înmormântat vineri, în Cimitirul Municipal Sibiu, lângă mormântul tatălui său, unde familia sa a concesionat o parcelă de teren pentru 25 de ani.
 

La 6 ani de la divorțul de Consuelo, Adi Mutu rupe tăcerea! Ce a fost nevoit să facă la partaj. Video exclusiv
GSP.RO

La 6 ani de la divorțul de Consuelo, Adi Mutu rupe tăcerea! Ce a fost nevoit să facă la partaj. Video exclusiv

Horoscop 17 octombrie 2019. Există un secret pe care Balanțele îl pot afla astăzi
HOROSCOP

Horoscop 17 octombrie 2019. Există un secret pe care Balanțele îl pot afla astăzi