MENIU CAUTĂ
27 Iun. 2013 16:15

Fiul celor doi soţi din Timişoara, morţi în Muntenegru: „Mama a vrut să stea în primul rând din autocar, ca să vadă peisajele”

Distribuie

Totul a început sâmbătă, când soții Ardelean au vorbit pentru ultima dată cu Vlad, fiul cel mic, în drum spre autobuz. „Mama era nervoasă pentru că și-a uitat pălăria de soare, dar era fericită, întrucât a negociat cu cei de la agenția de turism să o lase să stea în primul rând din autocar. Se bucura foarte mult, pentru că ținea să vadă toate peisajele din drum”, a povestit îndurerat Vlad Ardelean.

„Nu știam dacă sunt în comă sau morți”

„Eram deja și eu la mare, duminică seara, când m-a sunat cumnata să îmi spună că auzise de accidentul din Muntenegru de la televizor. Au urmat două zile de incertitudine, în care nu știam dacă părinții noștri sunt în comă sau morți. Nu erau pe nici o listă a autorităților. Restul poveștii îl știți de la televizor”, a încheiat fiul, îndurerat.
Acesta a mai povestit cum Mircea și Luminița Doina Ardelean au fost pasionați de călătorii și au vizitat foarte multe mănăstiri din estul Europei. Anul acesta a fost primul în care s-au decis să renunțe la mașină și să călătorească cu autocarul. „Pasiunea lor le-a fost sfârșitul”, a spus fostul șef al Luminiței, Daniel Grecea.
Inginerii Luminița Doina și Mircea Ardelean au fost înmormântați, joi, la Timișoara, alături de cei doi fii, prieteni și cunoscuți. De asemenea, la ceremonie a participat și prefectul de Timiș, Eugen Dogariu.
 

Citește mai multe despre Accident pe Libertatea.

Comentarii