Mergi direct la conținut »
FOTO | Greşeala de amator care a dat de gol un cuplu care a intrat în Argentina cu paşapoarte false. Ce au descoperit autorităţile pe documente
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Greşeala de amator care a dat de gol un cuplu care a intrat în Argentina cu paşapoarte false. Ce au descoperit autorităţile pe documente

FOTO | Greşeala de amator care a dat de gol un cuplu care a intrat în Argentina cu paşapoarte false. Ce au descoperit autorităţile pe documente

Doi cetățeni iranieni care au zburat din Spania în Buenos Aires au fost reținuți de autoritățile din Argentina după ce s-a descoperit că aveau pașapoarte false. Cei doi, o femeie de 30 de ani și un bărbat de 27 de ani, sunt suspectați de terorism. 

De Andreea Radu,

Sajjad Naserani și Mahsoreh Sabzali au fost arestați săptămâna trecută după ce au intrat în Argentina cu pașapoarte false. Ei au folosit în actele false numele de Netanel și Rivka Toledano. Numerele de identificare din pașaport aparțineau unui cuplu de francezi-israelieni, potrivit presei din Argentina.

Autoritățile au suspectat inițial că pașapoartele au fost furate, dar au ajuns la concluzia că au fost false după ce au găsit mai multe greșeli de scriere în ebraică, printre care și cuvântul „Israel”, informează ynetnews.com.

Mahsoreh Sabzali, pașaport fals

Sajjad Naserani, pașaport fals

Cuplul a fost arestat la câteva zile după ce au ajuns în Buenos Aires, la un hotel. Investigația a implicat filialele Interpol din Argentina, Spania și Israel.  Oficialii argentinieni au anunțat că vor ridica nivelul de alertă după acest incident care a avut loc în apropierea datei de 17 martie, dată la care, în anul 1992, Ambasada Israelului din Buenos Aires a fost bombardată.

Foto: ynetnews.com


Avocatul iranianului suspectat de DIICOT că a vrut să vândă inventarul Tezaurului României unor milionari ruși își apără clientul: «A vrut să-l dea statului și să fie despăgubit»


 

Close
Închide
  Close