Mergi direct la conținut »
Gunoaie colectate inteligent, în Cluj-Napoca. Stațiile de colectare selectivă sunt conectate la internet |VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Gunoaie colectate inteligent, în Cluj-Napoca. Stațiile de colectare selectivă sunt conectate la internet |VIDEO

Gunoaiele sunt colectate de acum înainte inteligent în Cluj-Napoca. În oraș au fost instalate stații pentru colectarea selectivă a deșeurilor, care sunt conectate la internet și transmit operatorului de salubritate când sunt aproape pline. Gunoaiele sunt compactate în containere, pentru un volum cât mai mare.

De Mihai Niculescu,

Municipalitatea din Cluj-Napoca a instalat deja 16 stații de colectare – câte una pentru deșeurile de plastic, respectiv pentru deșeurile din hârtie – în 8 puncte distincte din oraș, arată monitorulcj.ro.

Dragi clujeni, începând de astăzi (n.red. vineri), implementăm pentru prima oară în România un sistem inteligent de colectare selectivă a deșeurilor stradale. Vom trece la o nouă etapă prin care invităm cetățenii să colecteze separat plasticul și hârtia în locurile aglomerate din oraș prin aceste dispozitive inteligente, cu alimentare solară, activare cu piciorul și compactare demnă a plasticului”, a explicat Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca.

Sursa imaginilor: monitorulcj.ro

Sisteme inteligente de colectare selectiva a deseurilor stradale

Cluj-Napoca: primul oraș din România în care au fost implementate sisteme inteligente de colectare selectivă a deșeurilor stradale.—Proiect votat de clujeni în cadrul procesului de Bugetare participativa 2017.

Publicată de Emil Boc pe Joi, 20 iunie 2019

Citește și: EXCLUSIV | Un milionar american, însurat și cu 8 copii, s-a îndrăgostit nebunește de o moldoveancă, iar în două luni i-a alimentat contul cu sute de mii de dolari. Fiindcă nu le-au crezut povestea de iubire, autoritățile și o bancă comercială din Brașov au pus sechestru pe banii fetei din Onești


Close
Închide
  Close