UPDATE 21.00: „Am făcut predarea-primirea cu domnul ministru Mihai Fifor şi vreau să îl felicit pentru asigurarea interimatului. Aceasta este prima întâlnire a echipei guvernamentale şi vreau să vă felicit pe toţi pentru validarea în comisiile parlamentare şi vreau să vă felicit pentru votul obţinut în cadrul Parlamentului. Majoritatea, care astăzi ne-a votat şi care şi-a pus speranţa în noi, cred că aşteaptă din partea noastră responsabilitate în ceea ce priveşte îndeplinirea programului de guvernare. Eu vă asigur de tot sprijinul meu în coordonarea activităţilor între ministere. În acelaşi timp, voi fi foarte exigentă în ceea ce priveşte îndeplinirea măsurilor din program„, a declarat Viorica Dăncilă, la prima întâlnire cu miniştrii Cabinetului său, desfăşurată la sediul Guvernului.

De asemenea, Viorica Dăncilă le-a solicitat miniștrilor săi să îi prezinte rapoarte lunare privind stadiul implementării programului de guvernare pentru fiecare minister în parte.

UPDATE 20.43: Guvernul Dăncilă a ajuns la Palatul Victoria, la scurt timp după ce a depus jurământul.

UPDATE 20.00: Miniștrii Cabinetului Dăncilă au depus jurământul la Palatul Cotroceni. La finalul ceremoniei, președintele Klaus Iohannis a transmis un avertisment la adresa noului Guvern, condus de Viorica Dăncilă, prima femeie care ocupă funcția de premier. Președintele a afirmat că speră că acum „să înceteze această țopăială guvernamentală”. În plus, Klaus Iohannis a afirmat că această „țopăială guvernamentală” a dus la degradarea climatului social.

Suspendarea grevei pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională „nu s-a luat în calcul”. Mai este o săptămână până la primul examen național
Recomandări
Suspendarea grevei pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională „nu s-a luat în calcul”. Mai este o săptămână până la primul examen național

UPDATE 19.30: Miniștrii Cabinetului Dăncilă se află la Palatul Cotroceni pentru a depune jurământul. Totodată, decretul privind numirea Guvernului condus de Viorica Dăncilă a fost publicat, luni, în Monitorul Oficial.

UPDATE / Guvernul Dăncilă își începe mandatul. Viorica Dăncilă: "Voi fi foarte exigentă privind programul de guvernare"

Foto: INQUAM

UPDATE 19.00: Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea Guvernului României. Guvernul Dăncilă urmează să depună jurământul la Palatul Cotroceni, la ora 19.30.

UPDATE 18.15: Viorica Dăncilă a anunţat că va avea prima întâlnire cu miniştrii Cabinetului său, luni seară, la Palatul Victoria, iar miercuri va avea loc prima şedinţă a noului Guvern.

„În seara aceasta, după cum este normal, ne vom duce la depunerea jurământului, după care vom merge la Guvern şi voi avea o primă întâlnire cu miniştrii, urmând ca miercuri să avem prima şedinţă de Guvern”, a declarat Dăncilă, după ce Cabinetul său a primit votul de învestitură în plenul Parlamentului.

Ea a precizat că este bucuroasă că parlamentarii au acordat încrederea acestui Excutiv, care este condus de o femeie.

„A trecut învestitura Guvernului cu o majoritate largă, ceea ce pentru mine este un prilej de bucurie, dar şi o responsabilitate pentru toţi cei care au arătat că au încredere în acest Guvern şi au încredere într-un premier femeie”, a afirmat Viorica Dăncilă.

UPDATE 17.55: Guvernul Dăncilă va depune jurământul la ora 19.30. Președintele va semna în această seară decretele de numire.

EXCLUSIV. „Va veni o zi când mamele vor urla de ce acest război, de ce au trebuit să-și sacrifice propriii fii pentru această ferocitate?” Interviu cu Al Bano despre dragostea pentru români, mâncarea din insecte și război
Recomandări
EXCLUSIV. „Va veni o zi când mamele vor urla de ce acest război, de ce au trebuit să-și sacrifice propriii fii pentru această ferocitate?” Interviu cu Al Bano despre dragostea pentru români, mâncarea din insecte și război

UPDATE ora 17.35: Guvernul Dăncilă a fost învestit în Parlament cu 282 de voturi pentru și 136 împotrivă. Pentru a trece testul Parlamentului, Guvernul Dăncilă, al treilea guvern PSD-ALDE din ultimul an, avea nevoie de 233 de voturi.

UPDATE ora 16.50 Votul de învestire a Guvernului condus de Viorica Dăncilă a început, luni, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. Votul este secret, cu bile.

Băsescu: Ăsta e nivelul guvernului Vasilica Viorica Dragnea şi nu pot decât să mă rog la Dumnezeu pentru o viaţă cât mai scurtă a acestuia

Președintele PMP, Traian Băsescu a afirmat, în plen, că programul de guvernare reprezintă ”o mare gogoaşă” şi nu este realizabil, iar actualul Guvern arată ca unul dintr-o ţară subdezvoltată.

Băsescu a spus că în Cabinetul Dăncilă sunt doi, trei oameni valoroşi, însă sunt şi ”oameni bolnavi”, care au ”coloana flexibilă”.

”Dacă mă refer la structura calitativă a acestui guvern stufos, putem observa că sunt doi, trei oameni valoroşi în Guvern. Sunt şi câţiva oameni bolnavi, au coloana flexibilă. Mai este o categorie de oameni care vorbesc cu dificultate limba română. De astăzi, nu îi mai cert pe unguri că vorbesc stricat limba română pentru că avem şi noi unul care taie pamblică şi care se plimbă prin comisiile parlamentare spunând că pamblică, în Bucovina, este regionalism. Ceva mai ridicol încă nu am auzit”, a spus Băsescu.

Generalul SRI cu 23 de terenuri, 5 imobile și pensie de 4.000 de euro lunar mai bifează un Consiliu de Administrație
Recomandări
Generalul SRI cu 23 de terenuri, 5 imobile și pensie de 4.000 de euro lunar mai bifează un Consiliu de Administrație

Traian Băsescu a afirmat că nu poate decât să se roage ca acest guvern să aibă o viaţă cât mai scurtă.

”Oricum, ”celălant” ministru care era cu ”genunchele” umflate, acela într-adevăr a folosit un regionalism. Deci, cam astă e nivelul guvernului Vasilica Viorica Dragnea şi nu pot decât să mă rog la Dumnezeu pentru o viaţă cât mai scurtă a acestui guvern”, a mai spus liderul PMP.

Turcan: Dacă sunteţi o femeie demnă, ar trebui să vă rugaţi să nu primiţi votul de învestitură astăzi!

UPDATE ora 16.40 Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a făcut apel la parlamentari, luni, în plenul reunit, să se opună învestirii Guvernului Dăncilă.

„Dacă sunteţi o femeie demnă, ar trebui să vă rugaţi să nu primiţi votul de învestitură astăzi, pentru că Liviu Dragnea v-a comunicat indirect prin Călin Popescu-Tăriceanu că dumneavoastră nu o să fiţi un premier adevărat, ci un fel de ‘administrator’, nici măcar un administrator plin. Un om care va executa ce i se spune”, a spus liderul deputaților PNL.

Turcan a mai afirmat că este cel mai grav atac constituţional la atribuţiile de prim-ministru.

”Dragi colegi, dacă vreţi să aveţi forţa celor aleşi de popor, opuneţi-vă astăzi acestui Guvern care încalcă principalele atribuţii ale funcţiei de prim-ministru. Parlamentul este dator să oprească acest abuz. Doamna prim-ministru desemnat, se pare că vă bucuraţi de sprijinul unei majorităţi parlamentare, întrebarea este UDMR ce face astăzi? Cu toate că a dat votul pentru două guverne PSD-ALDE care nu au adus nimic bun României, care nu au avut nimic de-a face cu interesul public, vor îndrăzni astăzi să gireze şi al treilea PSD-ALDE? Pentru ce? Pentru ca decizia bunului plac să guverneze în România. Eu sper, astăzi, că în această sală vor fi oameni politici responsabili şi mă uit la partenerii de Opoziţie, mă uit la partenerii de la minorităţi, de la UDMR, la oamenii responsabili din majoritatea de guvernare – nu lăsaţi ca paranoia lui Liviu Dragnea să distrugă, astăzi, complet România”, a susţinut Turcan.

Kelemen Hunor: Liviu Dragnea s-a delimitat de remarcile făcute de fostul premier Mihai Tudose cu privire la autonomia maghiarilor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că parlamentarii uniunii au decis să acorde votul lor pentru învestirea Guvernului Dăncilă, respectând astfel opţiunea electoratului.

Liderul UDMR a arătat că Liviu Dragnea s-a delimitat de remarcile făcute de fostul premier Mihai Tudose cu privire la autonomia maghiarilor.

„Voturile noastre vor fi exprimate în sensul de a mai da o şansă coaliţiei PSD-ALDE. Nu numai că ei au câştigat alegerile şi guvernarea e responsabilitatea lor, dar au avut determinarea de a păstra un dialog sincer cu grupul nostru, chiar şi în momente dificile, şi, în acelaşi timp, liderul lor a avut curajul de a se delimita de ideile unui coleg care visa la reintroducerea pedepsei capitale. (…) Din partea celorlalţi lideri, tăcerea a fost profundă”, a spus el, luni, în plenul reunit al Parlamentului, cu ocazia votului de învestitură a noului Guvern.

Dragnea: ”România este un stat suveran, este de datoria noastră, a tuturor, să apărăm această suveranitate, atâta timp cât vom trăi”

UPDATE ora 15.40 Președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, luni, în plenul reunit, că misiunea Guvernului este de a apăra suveranitatea acestui stat.

”România este un stat suveran, este de datoria noastră, a tuturor, să apărăm această suveranitate, atâta timp cât vom trăi. Suveranitatea nu e o state politică, economică ci o stare de spirit”, a spus Dragnea, precizând că noul Guvern va mări veniturile, va crește nivelul investițiilor, păstrându-și suveranitate și caracterul național al măsurilor luate”.

Liviu Dragnea a declarat că Viorica Dăncilă ”este un om civilizat, o femeie plăcută şi rezonabilă, care are avantajul de a fi stat 9 ani, practic, departe de politica internă ”. Aştept de la ea să dea o nouă dimensiune relaţiilor cu UE”, a  spus liderul PSD, care a precizat că a venit momentul ca Guvernul să-şi facă un scop din investiţii, iar la finele acestui mandat, România trebuie să ajungă în prima jumătate a clasamentului celor mai puternice economii europene.

Dăncilă: ”Voi conduce un Guvern politic. Această țară trebuie condusă de cei aleși și nu pentru cei numiți”

UPDATE ora 15.30 Premierul desemnat, Viorica Dăncilă a declarat, luni, în plenul reunit, că noul Executiv reprezintă voința politică a coaliției majoritare, și este rezultatul alegerilor parlamentare din 2016.

orca_share_media1517210751350Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Foto: Dumitru Angelescu

„Astăzi veți vota nu persoane, ci voința cetățenilor”, a spus Dăncilă, în fața parlamentarilor.

„Voi conduce un Guvern politic. Această țară trebuie condusă de cei aleși și nu pentru cei numiți. Gu vernul va răspunde în fața celor aleși, adică a majorității parlamentare”, a mai spus Dăncilă, precizând că ”nicio altă instituție, nicio altă putere nu va spune Guvernului ce să facă”.

Miniștrii, voturi favorabile, pe bandă rulantă, în comisii; Bâlbe și lipsă de pregătire a celor propuși în Executiv

UPDATE ora 14.30 Ministrul propus pentru preluarea portofoliului Cercetării şi Inovării, Nicolae Burnete, a primit luni aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului, cu 20 de voturi „pentru”, 11 „împotrivă” şi o abţinere.

Și ministrul propus pentru preluarea portofoliului Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, a primit luni aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului, cu 21 de voturi pentru şi 12 împotrivă. La doar 31 ani, Bran va deveni cel mai tânăr ministru din Guvernul Dăncilă.

Și Sorin Pintea, la Sănătate, și Natalia Intotero, la ministerul pentru Românii de Pretutindeni, au fost avizate favorabil. A mai fost avizat favorabil Viorel Ilie, la relația cu Parlamentul.

Opoziția a criticat modul în care s-a prezentat la audieri Natalia Intotero. Audiere a fost „transpunerea, în fapt, a poemului ‘Moartea căprioarei'”, a spus liberalul Viorel Badea.

„Din acest moment, comunităţile române din diaspora nu vor mai fi practic luate în seamă”, a declarat senatorul. El s-a referit şi la proiectul Muzeului Românilor de Pretutindeni prezentat de ministrul propus.

„Pentru Muzeul pentru Românii de Pretutindeni nu există niciun buget alocat”, a afirmat el, amintind că există, în acest moment, un spaţiu alocat de către Primăria Capitalei pentru Muzeul Holocaustului. Badea a spus că, din punctul său de vedere, este „cel puţin la fel de important”, să se trezească „în conştiinţa naţională necesitatea de a face public ceea ce s-a întâmplat cu românii plecaţi în diapora”.

UPDATE ora 12.50 Preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Călin Popescu-Tăriceanu şi Liviu Dragnea, au transmis la Palatul Cotroceni o scrisoare comună, prin care l-au informat pe preşedintele Klaus Iohannis cu privire la programul audierilor miniştrilor propuşi în Cabinetul Dăncilă şi în care îşi exprimă dorinţa ca ceremonia de învestitură să aibă loc luni.

UPDATE ora 12.20 Ministrul propus la Educație, Valentin Popa, a primit aviz favorabil pentru portfoliu, în Guvernul Dăncilă., cu 22 de voturi ”pentru” și 12 împotrivă.

UPDATE ora 12.00 Ministrul propus pentru preluarea portofoliului Culturii, George Vladimir Ivaşcu, a fost avizat favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului, cu 16 voturi „pentru” şi 7 „împotrivă”.

UPDATE ora 11.40 La Parlament are loc o întâlnire de urgenţă PNL-UDMR- Minorităţi. Întâlnirea are loc în condițiile în care UDMR a făcut declarații critice la adresa programului de guvernare și încă nu a anunțat cum votează. Liberalii au făcut deja apel, încă de duminică, către toți parlamentarii, inclusiv cei din PSD, să dea un vot negativ actualului Cabinet Dăncilă.

UPDATE ora 11.30 Ministrul propus pentru preluarea portofoliului Apărării, Mihai Fifor, a primit  aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului, cu 21 de voturi „pentru” şi 8 „împotrivă”. Și Viorel Ştefan, propus pentru funcţia de viceprim-ministru fără portofoliu, a primit aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului, cu 41 de voturi „pentru” şi 16 „împotrivă”.

Există deja un decalaj în programul de audieri, astfel că este posibil ca acestea să nu se termine în timp util pentru ca votul în plen să aibă loc la ora prevăzută, și anume 15:00, când Viorica Dăncilă este așteptată să își susțină Programul de Guvernare în plenul reunit.

UPDATE ora 10.50 Ministrul propus pentru preluarea portofoliului Afacerilor Interne, Carmen Dan, a primit luni aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului. De asemenea, ministrul propus pentru preluarea portofoliului Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, a primit luni aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului. Trif a fost validat cu 38 voturi pentru şi 13 împotrivă.

Ministrul propus pentru preluarea portofoliului Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan Radu Oprea, a primit luni aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate a Parlamentului.  Oprea a fost validat cu 32 voturi pentru, 13 împotrivă şi nicio abţinere.

UPDATE ora 10.10 Ana Birchall, propusă viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, a primit aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului cu 16 voturi „pentru”, 10 „împotrivă” şi o abţinere.

UPDATE ora 9.00 Primii miniștri care au trecut de votul comisiilor sunt Rovana Plumb, la Fonduri Europene și Dănuț Andrușca, la Economie. Rovana Plumb, ministrul pentru fonduri europene (PSD), a primit aviz pozitiv din partea comisiei de specialitate, cu 18 voturi pentru și 11 împotrivă, în timp ce Dănuţ Andruşcă a primit 42 de voturi pentru din partea comisiei.

Au fost avizați și Anton Anton, propus pentru Ministerul Energiei, și Teodor Meleșcanu, la Externe. S-au înregistrat 14 voturi „pentru” şi 8 „împotrivă” pentru ministrul de Externe.

orca_share_media1517210751350Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7


Foto: Dumitru Angelescu

Audierile miniştrilor guvernului condus de Viorica Dăncilă încep luni, și se vor desfășura între orele 8.00-14.00. La ora 15.00, Viorica Dăncilă va susține Programul de guvernare al coaliției PSD-ALDE, modificat în ultimele zile, pentru a convinge Legislativul să îi dea votul de învestitură.

Programul de Guvernare asumat de Viorica Dăncilă este o copie puțin modificată a programelor de guvernare ale celorlalți doi premieri, Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, și cuprinde mai mult măsuri economice amânate, dar și modificarea legislației pentru a împiedica abuzurile celor din justiție.

Aritmetica votului: PSD și ALDE au majoritate pentru a trece Guvernul, Opoziția face apel la parlamentarii PSD să nu gireze noul Executiv

Pentru ca guvernul Viorica Dăncilă să treacă de Parlament are nevoie de minimum 233 de voturi. Actuala majoritate parlamentară, formată din PSD și ALDE, are peste 240 de voturi. Astfel, la Camera Deputaților, PSD are 152 de deputați, în timp ce ALDE are 15 deputați. La Senat, sunt 66 de senatori PSD și 9 de la ALDE. În total, coaliția are 242 de parlamentari, cu 9 mai mult decât minimul necesar pentru a trece Guvernul. Unul dintre deputații PSD, însă, va fi absent. Radu Vasilică a fost implicat într-un accident, la sfârșitul anului trecut, iar starea sa este încă gravă.

De cealaltă parte, Opoziția a anunțat că va vota împotriva Guvernului Dăncilă. PNL și USR spun că vor vota la vedere împotrivă. Și PMP votează împotriva Guvernului  cu numărul 3 al coaliției PSD-ALDE. UDMR va decide luni dacă va susține noul Executiv, în timp ce minoritățile vor vota conform conștiinței, adică fiecare parlamentar va vota în funcție de propria opțiune. Liderul UDMR Kelemen HUnor afirma că i s-a spus că Programul de Guvernare pare scris ”la Ministerul Agriculturii, între două beri”.

PNL face apel la parlamentarii PSD să nu își voteze noul Guvern. ”Facem apel către parlamentarii minorităţilor şi UDMR şi, de asemenea, către parlamentarii care mai au capul pe umeri şi mai au un pic de sensibilitate faţă de soarta României să voteze împotriva învestirii acestui Guvern. Orice parlamentar din PSD care ştie că Dragnea duce România în prăpastie, că Dragnea va duce PSD-ul spre prăbuşire totală, dacă vrea să scape de Dragnea, acum este ocazia, acum este ceasul al doisprezecelea”, a declarat liderul PNL Ludovic Orban.

După votul din plenul reunit, Guvernul Dăncilă, dacă va fi învestit, va merge la Palatul Cotroceni, pentru a depune jurământul de credință. Este ultimul pas, înainte ca noul Guvern să își înceapă activitatea, la Palatul Victoria. Miercuri este așteptată, de altfel, prima ședință de Guvern, a noului Executiv.

Comitetul Executiv Național al PSD a votat, vineri, lista finală a miniștrilor din Cabinetul condus de Viorica Dăncilă. Jumătate din miniștri au fost schimbați, și s-a modificat și structura Guvernului, care va fi și mai mare decât cel anterior. Astfel, Execvutivul Dăncilă va avea 28 de ministere, și 4 vicepremieri, din care doi – Ana Birchall și Viorel Ștefan – nu au portofolii.

Care este componența noului Guvern

PREMIER – Viorica Dăncilă

VICEPREMIERI – Grațiela Leocadia Gavrilescu, Paul Stănescu, Ana Birchall, vicepremier pentru implementarea afacerilor europene, Viorel Ștefan, vicepremier fără portofoliu

MINISTRUL DEZVOLTĂRII REGIONALE – Paul Stănescu

MINISTRUL MEDIULUI- Grațiela Leocadia Gavrilescu

MINISTRUL AFACERILOR INTERNE – Carmen Dan

MINISTRUL AFACERILOR EXTERNE- Teodor Meleșcanu

MINISTRUL APĂRĂRII NAȚIONALE- Mihai Fifor

MINISTRUL FINANȚELOR PUBLICE – Eugen Orlando Teodorovici

MINISTRUL JUSTIȚIEI – Tudorel Toader

MINISTRUL AGRICULTURII – Petre Daea

MINISTRUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE – Valentin Popa

MINISTRUL MUNCII ȘI JUSTIȚIEI SOCIALE – Lia Olguța Vasilescu

MINISTRUL ECONOMIEI – Dănuț Andrușcă

MINISTRUL ENERGIEI – Anton Anton

MINISTRUL TRANSPORTURILOR – Lucian Șova

MINISTRUL PENTRU MEDIUL DE AFACERI –Radu Oprea

MINISTRUL SĂNĂTĂȚII – Sorina Pintea

MINISTRUL CULTURII – George Ivașcu

MINISTRUL APELOR ȘI PĂDURILOR – Ioan Deneș

MINISTRUL CERCETĂRII ȘI INOVĂRII – Nicolae Burnete

MINISTRUL COMUNICAȚIILOR- Bogdan Cojocaru

MINISTRUL TINERETULUI ȘI SPORTULUI –Ioana Bran

MINISTRUL TURISMULUI –Bogdan Trif

MINISTRUL PENTRU ROMÂNII DE PRETUTINDENI- Natalia Intotero

MINISTRUL PENTRU RELAȚIA CU PARLAMENTUL- Viorel Ilie 

MINISTRUL DELEGAT PENTRU FONDURI EUROPENE – Rovana Plumb

MINISTRUL DELEGAT PENTRU AFACERI EUROPENE – Victor Negrescu

Citește și: Programul de Guvernare asumat de Viorica Dăncilă: Măsuri economice amânate, modificarea legislației pentru a împiedica abuzurile celor din justiție

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Ce l-a DERANJAT teribil pe Regele Charles, în România! Nu s-a putut abţine, ce s-a întâmplat în Valea Zălanului
Playtech.ro
Ce l-a DERANJAT teribil pe Regele Charles, în România! Nu s-a putut abţine, ce s-a întâmplat în Valea Zălanului
Ce pensie are Adrian Năstase. Mulți români nu câștigă banii aceștia în două luni, dar el a dat statul în judecată: 'Este foarte puţin'
Viva.ro
Ce pensie are Adrian Năstase. Mulți români nu câștigă banii aceștia în două luni, dar el a dat statul în judecată: 'Este foarte puţin'
Dr. Suto Monika, despre puterea imaginilor. Ce a descoperit la o tomografie
PUBLICITATE
Dr. Suto Monika, despre puterea imaginilor. Ce a descoperit la o tomografie
Cum poți solicita ștergerea datelor personale în 2023. Este cât se poate de legal. Ce înseamnă, de fapt, dreptul de a fi uitat
FANATIK.RO
Cum poți solicita ștergerea datelor personale în 2023. Este cât se poate de legal. Ce înseamnă, de fapt, dreptul de a fi uitat
Putin își construiește un nou buncăr antiatomic. Ce dotări va avea adăpostul amplasat sub cel mai de elită spital din Rusia
Știrileprotv.ro
Putin își construiește un nou buncăr antiatomic. Ce dotări va avea adăpostul amplasat sub cel mai de elită spital din Rusia
Ce spun vecinii despre femeia găsită moartă, într-un sac de plastic din lada patului. Mirosul era deja insuportabil în blocul din Sectorul 4. Primele ipoteze
Observatornews.ro
Ce spun vecinii despre femeia găsită moartă, într-un sac de plastic din lada patului. Mirosul era deja insuportabil în blocul din Sectorul 4. Primele ipoteze
BREAKING NEWS | Promovarea a adus încă doi acţionari la Dinamo! Conducerea a confirmat că vor investi: "Au făcut business în România"
Orangesport.ro
BREAKING NEWS | Promovarea a adus încă doi acţionari la Dinamo! Conducerea a confirmat că vor investi: "Au făcut business în România"
Cum arată soția lui Mihai Dedu și ce spune știristul de la PRO TV despre mariajul lor: 'Soția mea e în Pro TV din 1996'
Unica.ro
Cum arată soția lui Mihai Dedu și ce spune știristul de la PRO TV despre mariajul lor: 'Soția mea e în Pro TV din 1996'
Horoscop 4 iunie 2023. Peștii au șansa de a străluci pe baza imaginii pe care o au alții despre ei și calitățile lor excepționale
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2023. Peștii au șansa de a străluci pe baza imaginii pe care o au alții despre ei și calitățile lor excepționale